Hvordan bruke en Windows laptop som en bro enhet

bærbare Windows XP kan enkelt konfigureres til å fungere som en bro enhet for å tillate andre enheter til å dele det samme nettverket med den bærbare datamaskinen. For eksempel kan den bærbare datamaskinen fungere som en ruter til andre enheter som er plassert for langt unna en ruter eller modem for å lage en hard tilkobling via Ethernet-kabel. Alt som kreves er en Ethernet-tilkobling mellom den bærbare datamaskinen og enheten du ønsker å bygge bro den med.

Bruksanvisning

1 Koble den ene enden av Ethernet-kabelen til enheten du ønsker å bygge bro med den bærbare datamaskinen. Kontroller at begge enhetene er slått av før du kobler til kablene fordi enheten ikke kan gjenkjenne Ethernet-kabel hvis det er allerede på. Koble den andre enden av Ethernet-kabelen til den bærbare datamaskinen.

2 Slå på den bærbare datamaskinen og enheten du koblet Ethernet-kabelen inn og klikk på "Start" -knappen.

3 Klikk på "Control Panel". Dette vil åpne en rullegardinmeny med alternativer å velge mellom. Klikk på "Network Connections". Dette vil åpne et pop-up boks hvor du kan bygge bro tilkoblinger.

4 Ett klikk på lokal tilkobling for å markere det. Hold "Ctrl" -tasten og klikk på nettverket som du vil at den eksterne enheten til å koble til via den bærbare som en trådløs nettverkstilkobling. Dette vil markere begge tilkoblingene.

5 Høyreklikk på hver tilkobling, og velg deretter "Bridge Connections." Din bærbare vil ta litt tid å bygge bro over tilkoblinger.