Hvordan bruke et bilde for Gravatar i WordPress

Gravatars er globalt anerkjent avatarer brukes på blogger. Hver gang du kommenterer på en blogg eller forum, vil Gravatar vises ved siden av den. Gravatars er 80-by-80-pixel bilder, gjerne med et bilde av den personen skrive kommentar, eller hvis et selskap er å legge ut et bilde av selskapets logo. WordPress brukere kan sette opp Gravatars å jobbe når de legge inn kommentarer på sine blogger eller andre blogger og fora.

Bruksanvisning

1 Besøk Gravatar.com og bla ned til området der det står "WordPress.com bruker? Logg inn!" Skriv inn din WordPress brukernavn og passord, og logger inn.

2 Velg hvilken e-postadresse du ønsker å knytte til Gravatar, eller du kan legge til en ny e-postadresse. Du bør bruke en e-postadresse som er oppført som en bruker for din WordPress-konto.

3 Legg bildet du ønsker å bruke som Gravatar ved å velge den blå teksten det står "Legg til en ved å klikke her!" Du kan laste opp et bilde fra harddisken på datamaskinen, et bilde fra Internett eller et bilde tatt med webkameraet, eller du kan velge et bilde du har lastet opp til Gravatar nettstedet i det siste. Hvis du laster opp et bilde fra harddisken din, vil det automatisk bli endret størrelse, og hvis du velger et bilde fra en Web-adresse, vil du få mulighet til å beskjære bildet til riktig størrelse.

4 Klikk på en rating for din Gravatar slik at du kan fullføre prosessen med å legge bildet til din WordPress-konto. Gi Gravatar en "G" hvis det er egnet for alle målgrupper, eller en "PG" vurdering hvis det krever foreldreveiledning. Hvis Gravatar inneholder mer voksne temaer, vurdere det en "R" eller "X"

Hint

  • Gravatar sier at bildet ikke kan oppdatere umiddelbart fordi området cacher Gravatars for en periode. Din nye Gravatar vil oppdatere når den nye cache oppdateringer.