Hvordan bruke et kamera med Yahoo Instant Messenger

Yahoo! Messenger er et av de ledende direkte (IM) budbringere. Den leveres med en rekke funksjoner, inkludert gruppechat, videosamtaler, gratis PC-til-PC calling, PC-til-fasttelefon ringer og mange andre. Videosamtaler er en funksjon som gjør det mulig å gjennomføre en faktisk video chat med venner og familiemedlemmer på Yahoo! Messenger. Tatt i betraktning at de fleste bærbare datamaskiner i dag er utstyrt med webkameraer, kan det ikke være bedre å bruke for webkamera da for en videosamtale. Oppsettprosessen er relativt enkel, men det kan kreve litt eksperimentering med Messenger funksjoner for å riktig være ferdig.

Bruksanvisning

1 Last ned de mest up-to-date drivere for webkameraet. Det er to måter å gjøre dette. Den automatiske prosedyren er å gå til Enhetsbehandling som ligger i Kontrollpanel. Under "Imaging Device" utseende for webkameraet ditt, høyreklikk på den og velg "Oppdater driverprogramvare ..." og velg "Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare" når du blir spurt. Det andre alternativet er å gå til webcam produsentens hjemmeside og manuelt laste ned og installere den nyeste driveren. Denne oppdateringen krever at du starter datamaskinen på nytt.

2 Last ned og installer Yahoo! Messenger hvis du ikke allerede har gjort det. Sørg også for at du registrerer deg med Yahoo! og sette opp et brukernavn og passord for å kunne bruke sin messenger service. Når programmet er installert, angir du påloggingsinformasjonen til å logge inn.

3 Klikk på "Hjelp" knappen på menylinjen i Yahoo! Messenger, gå ned og velg "Sett opp video og tale." Oppsettet verktøyet vil laste. Test mikrofonen ved å lese uttalelsen på det første skjermbildet, hvis de fargede prikkene lyser opp, så det betyr at mikrofonen fungerer som den skal.

4 Klikk "Next". Slå opp høyttalervolumet, slik at du er i stand til å høre musikk å spille under høyttalertesten. Hvis du er i stand til å høre lyden, går du videre til neste trinn.

5 Velg webcam fra rullegardinmenyen "Velg kameraet du vil bruke:" Hvis du er i stand til å se videoen, så det indikerer et fungerende webcam. Fullfør konfigurasjonsveiviseren ved å klikke på "Finish" -knappen.

6 Høyreklikk på navnet til noen av dine Yahoo! Messenger "Venner" og velg "Start Video Call ..." for å starte videochatting. Du vil kameraet starte og du bør også være i stand til å se din venns video hvis de har riktig satt sin datamaskin.