Hvordan bruke et materiale mal

Hvordan bruke et materiale mal


Hvis du har opprettet et skjema for innsending mal - eller hvis din har en skjemamal i biblioteket av maler gitt til deg gjennom tekstbehandlingsprogram - så kan du bruke malen igjen og om igjen for mange forskjellige ting. Bruke skjema for innsending vil avhenge av prosjektet, behov eller organisatoriske hendelser. Lagre en kopi av malen og deretter justere den til å passe ulike behov over tid.

Bruksanvisning

1 Tweak en grunnleggende skjema for innsending for konferansedeltakere for kommende konferansen. Du må inkludere kategorier i skjemaet som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon. Du trenger også å opprette en kategori for rommet overnatting og betalingsinformasjon.

2 Bruk en innlevering mal for en kommende kunstutstilling. Du sannsynligvis kan holde kontaktinformasjonen kategorier. Deretter må du legge til en seksjon for navnet på kunstverket, en beskrivelse av kunstverket og prisinformasjon om kunstverket er til salgs.

3 Tilpass en innlevering mal for en konkurranse for skriving, poesi, foto og andre relaterte felt. For en avisartikkel, poesi og fotografi skjema for innsending, inkludere en kategori for navnet på artikkelen, datoen den ble publisert, og publikasjonen.