Hvordan bruke et Memory Stick som et minnekort

Hvordan bruke et Memory Stick som et minnekort


En Memory Stick er en Sony-merkede minneenhet som er utviklet for å være fullt kompatibel med Sony-merkede produkter, som for eksempel PlayStation Portable, og Sony linje av Cybershot-kameraer. Men i tillegg til Memory Stick sin bruk i disse enhetene, kan du også bruke Memory Stick i datamaskinen som et eksternt minnekort.

Bruksanvisning

1 Finn Memory Stick-stasjonen på datamaskinen. De fleste datamaskiner har en Memory Stick kjøre på forsiden av tårnet (eller på siden hvis du bruker en laptop). Stasjonen skal si "Memory Stick" eller "Memory Stick Pro Duo". Hvis du ikke finner en Memory Stick-stasjonen på datamaskinen, må du kjøpe en USB Memory Stick-stasjonen.

2 Se på hva slags Memory Stick du har. Hvis du bruker en standard Memory Stick (som den på bildet over), så kan du sette den direkte inn i Memory Stick-sporet på datamaskinen (eller adapter.) Hvis du har en Memory Stick Pro Duo, som er en mer moderne og mindre modell, så må du sette inn Memory Stick i sin adapter, som ble levert sammen med det på kjøpstidspunktet, før du fortsetter.

3 Gå til "Min datamaskin" område på datamaskinen. Du skal se et ikon pop up som sier "Memory Stick". Velg dette med musen, og deretter høyreklikke på den for å trekke opp en undermeny. Fra denne undermenyen, velg "Format". Dette vil slette alle tidligere innhold fra Memory Stick og formatere den spesielt for bruk med datamaskinen.

4 Lagre og hente data. Nå som Memory Stick blir brukt som et minnekort, vil du være i stand til å lagre data på det, akkurat som du ville en vanlig harddisk. Hvis Memory Stick er stor nok, (16GB eller over) kan du også lagre programmer til det og starte opp operativsystemet fra den.