Hvordan bruke et SD-kort i en datamaskin

Secure Digital-kort, vanligvis kjent som SD-kort, er praktiske biter av lagringsplass som kan holde mye data i en liten mengde plass. Kortene blir ofte brukt for digitale kameraer, men de kan koble opp og brukes i datamaskiner også. Det er flere ting du kan gjøre med et SD-kort og en datamaskin, alle av dem gjør det litt lettere å lese, overføre og lagre filer.

Bruksanvisning

1 Kjøp en SD-kortleser. Noen datamaskiner allerede har dem installert, men andre krever en enkel USB plug and play-tilkobling. SD kortlesere er viktig å lese og bruke informasjonen, ellers SD-kortet er ganske mye unyttig.

2 Koble et kamera med et SD-kort i den. Dette er det eneste alternativet til å ha en kortleser. Ved hjelp av et SD-kort for denne type tilkobling gjør at du kan overføre bilder til og fra kameraet lett. De fleste datamaskiner vil automatisk laste ned bilder og lagre dem på harddisken.

3 Bruke datamaskinen til å slette alle bildene ut av SD-kort. I stedet for å gå gjennom menyer på kameraet, kan du spare batterilevetid og slette bildene fra datamaskinen. Bare få tilgang til SD-kortet gjennom "Min Datamaskin" og manuelt slette alle bildene eller formatere kortet ved å høyreklikke og trykke på "Format ..." alternativet.

4 Plugg SD-kort til datamaskinen og bruke den som en back-up-lagringsenhet. Last inn SD-kortet rotmappen ved å dobbeltklikke på den i "Min datamaskin". Bare dra og slippe filer i denne mappen for å overføre dem til SD-kortet. Hvis filene er for store, så en melding vil fortelle deg det. Du kan holde SD koblet til datamaskinen for enkel tilgang eller lagre den et annet sted for sikker oppbevaring.

5 Bruk SD-kort for å overføre filer fra datamaskinen til en Nintendo Wii. Dette gjør det enkelt å laste ned lagrede spillfiler eller Wii myke modifikasjoner som Twilight og installere dem på din Nintendo Wii. For å kunne overføre filer bør du ha et SD-kort som er enten 556 MB eller 1 GB i størrelse.

6 Overføre filer fra datamaskinen til datamaskinen ved hjelp av SD-kortet. Som et hopp stasjon erstatning, er SD-kort mindre og billigere i mange tilfeller. Så lenge begge datamaskinene har SD-porter, er det enkelt å overføre data.