Hvordan bruke et Visa Dispute en Online PayPal Payment

Hvordan bruke et Visa Dispute en Online PayPal Payment


PayPal er den foretrukne betalingsmetode for millioner av forbrukere kjøpe gode kjøp og eksklusive varer på nettet. PayPal Nettstedet har en omfattende tvist system som finnes i PayPal Resolution Center som arbeider for å sikre kundetilfredshet. Noen ganger, men disse sakene ikke løser PayPal brukernes bekymringer. Så det kan bli nødvendig å sende inn en innsigelse eller tilbake med Visa-kort for å komme frem til en minnelig løsning om PayPal betaling.

Bruksanvisning

1 Finn Visa-kortet du brukte til å kjøpe varer gjennom PayPal, og finn 800-nummer på baksiden av kortet. Du kan også ta kontakt med din siste kontoutskrift eller fortrinnsvis kort uttalelse med tillegget til stede for å finne en kundeservice telefonnummer for Visa-kortet.

2 Ring kundeservice nummer Visa på kortet ditt fra en sikker telefon og lytte til menymeldingene. De fleste Visa-kort telefonnumrene vil ha en mulighet til å trykke på et tall eller oppgi en vokal kommando for å starte en krangel. Hvis du ikke hører en kommando spesielt for tvister, velg et av kundeservice eller "snakke med en representant" linje.

3 Forklar at du ønsker å innføre en tilbakeføring til kundebehandler. Vær forberedt på å bekrefte din identitet og for å gi ytterligere opplysninger om årsakene til Visa kredittkort betaling tvist med PayPal.

4 Ta ned tilleggsinformasjon kundeservice representant gir deg over telefon. Denne informasjon kan inneholde bekreftelse tall, representantens ansattnummer og fremtidige datoer som er relevante for statusen til tvisten.

5 Delta i hyppig kommunikasjon med Visa kredittkort kundeservice etter denne telefonsamtalen. Etter at du har kontakt med Visa, vil Visa kontakte PayPal, som vil ta kontakt med virksomheten du kjøpte produktet fra. Prosessen vil da bli reversert. Hvis du ikke mottar videre kommunikasjon på spørsmålet ditt i løpet av skade tidsramme begrensninger Visa kundeservice representant sitert deg, ta kontakt med Visa igjen.

6 Svare raskt på alle forespørsler om ytterligere informasjon fra Visa-kortet selskap. Hvis PayPal selgeren eller PayPal tilbyr Visa med ytterligere detaljer om kjøpet, må du kanskje gi mer informasjon om dine grunner for å starte en PayPal betaling tvist med Visa.

7 Sjekk din månedlige kredittkort uttalelser. Når tvisten har vært stengt gjennom Visa, sjekk neste måneds kontoutskrift for å bekrefte at du har mottatt en kreditt for kjøpet, eller hvis du har vært re-fakturert avhengig av utfallet av tvisten.

Hint

  • Hvis du har Visa-kortet satt opp for online fakturering og kredittkort ledelse, vil du være i stand til å sende tvisten online. Dette vil eliminere behovet for en første telefonsamtale til kundeservice, men resten av prosessen vil være den samme.