Hvordan bruke Excel for Banking

Hvordan bruke Excel for Banking


Microsoft Excel er et regneark programvare i Microsoft Office Suite. Regneark er gunstig for å lage dokumenter hvor numeriske beregninger er påkrevd eller Lister skal organiseres etter kategori. Du kan bruke Microsoft Excel maler for å administrere et husholdningsbudsjett, skape en bedrift faktura eller opprettholde en adressebok. Du kan bruke Excel til å administrere dine bankkontoer enten ved å laste ned banktransaksjoner eller arbeider med en mal. Last ned en Microsoft Excel-mal for kontoadministrasjon som vil tillate deg å avstemme bankkonti på månedlig basis.

Bruksanvisning

1 Klikk på "File" og deretter "New" fra Microsoft Excel hovedsiden. Velg "Ny fra mal."

2 Søk 'bank' eller 'bankkonto klikk deretter OK. En liste over malalternativer vises. Velg en mal som passer best til dine regneark behov. Hvis du bruker en versjon av Excel eldre enn 2000, kan det hende du må utføre en online søk for å utvide dine malalternativer.

3 Velg malen, og klikk deretter Last ned. ' Skriv inn dine personlige data og begynne kontoadministrasjon.

Hint

  • Les alltid bruksanvisningen for en mal du laster ned til konto bryte viktige formler. Instruksjonene kan også inneholde snarveier som i stor grad kan forenkle brukeropplevelsen.
  • Maler som er opprettet av medlemmer av Microsoft samfunnet er ikke garantert av Microsoft og bør lastes ned etter ditt skjønn.