Hvordan bruke Excel for en ACH

Hvordan bruke Excel for en ACH


Du kan holde postene for Automated Clearing House, utbetalinger, også kjent som direkte innskudd, i Excel. The National Automated Clearing House Association styrer reglene for ACH transaksjoner, som er av sats finansielle transaksjoner mellom banker og andre finansinstitusjoner. Direkte innskudd og direkte belastning er de vanligste anvendelser av ACH systemet. For å bruke Excel for ACH må du ha dine data formatert i henhold til de NACHA standarder, bruk en ACH formatering verktøy og ha en aktiv ACH konto med en kvalifisert finansinstitusjon.

Bruksanvisning

1 Skriv inn følgende overskrifter i rad en av Excel-regnearket: ". ID" "RDFI", "Account", "Type", "Amount", "Name" og

2 Skriv inn tallene i Motta Deposit finansiell institusjon, kjent som routing-nummer, i kolonne A. Skriv inn kontonumrene i kolonne B. "Type" ber om enten "Kontroll", "Savings" eller "GeneralLedger" som resultat . Skriv inn beløpet for transaksjonen på kolonne D. Innskudd er positive tall og debiteringer er negative tall. Skriv inn navnet på personen eller bedriften i kolonne E og identifikasjonsnummer til mottaker gjennom interne regnskap.

3 Lagre Excel-regneark i filformatet anbefalt av programvaren. Vanligvis vil det være enten i Excel-format eller en kommadelt format med en CSV forlengelse. Noen alternativer for ACH konvertering programvare er ACH File Pro, EZ-direkte innskudd og Direct Pay ACH.

4 Lukk Excel og åpne konvertering programvare. Bla til plasseringen av Excel-filen du lagret - eller CSV-fil - og importere den for konvertering til ACH format. Følg fremgangsmåten for din programvare for å laste den konverterte ACH filen til din finansinstitusjon.