Hvordan bruke Excel Indirekte Funksjon

Microsoft regneark Excel er populær i mange amerikanske kontorer. En flott funksjon av Excel er utvalget av funksjoner som programmet omfatter. Excel Indirekte funksjonen er en høy ytelse funksjon som gjør det mulig for brukere å legge inn cellereferanser for mye større fleksibilitet.

Bruksanvisning

1 Åpne regnearket og finne de cellene som du vil tilføre verdi til med Indirekte funksjoner.

2 Åpne "-funksjonen tekstboksen" for en bestemt celle. I noen Excel-programmer, er tekstboksen synlig øverst på siden. Hvis ikke, må du gå til menyen, velg "Sett inn" og deretter "Function".

3 Utnytte funksjonen INDIREKTE på samme måte som andre funksjoner for en direkte cellereferanse. Hvis du vil at innholdet i cellen B6 til ekko innholdet i celle C5, vil kommandoen for B6 i funksjonen tekstboksen se slik ut: INDIREKTE (C5)

4 Bruk INDIREKTE nestet i parentes for inngående cellereferanser. For eksempel, for å bruke INDIREKTE å lage allsidige verdier innenfor en SUM-funksjonen, vil du bruke SUMMER på "utsiden" og indirekte nestet i parentes, for en kommando som dette: SUM (INDIREKTE (A1, A2)).

5 Sende parametre til en indirekte uttalelse for "on the fly" celleforandringer. Dette trinnet blir litt komplisert. Den ting å huske er at når du passerer verdier i en indirekte uttalelse, bruker du-tegn til å snu trenger til referanser. Slik fungerer det: hvis du ønsker B1 og B2 skal inneholde celleverdiene for en av en rad celler, sette deg de inn i B1 og B2 celler. Deretter oppretter du en uttalelse som dette: INDIREKTE ( "A" & B1 & ": A" og B2). Hvis dette virker helt uklart, se på det nøye. I dette tilfellet, INDIREKTE fungerer som en datamaskin programmeringsfunksjon. Excel-funksjonen vil "se" kombinasjon av tekst i sitater og cellereferanser og tolke det å passere cellen du bygge verdier på rad cellene du har valgt og satt i B1 og B2.

Hint

  • Dra nytte av Excel tilgjengelig celle funksjon kommando systemet til å fungere med celler for å se hvordan du kan bruke INDIREKTE på forskjellige måter. Som andre koding, kan dette være en prøving og feiling prosess, hvor du ender opp med å lære mye om din egen kognitive prosessen og hvordan å bryte ned komplekse problemer.