Hvordan bruke Facebook på en Android

Hvordan bruke Facebook på en Android


Facebook tilbyr Android-smarttelefon-brukere muligheten til å samhandle med sitt nettsted gjennom programmer, tekstmeldinger, e-post eller en nettleser. Facebook for Android er en applikasjon som tilbys gratis gjennom Android Market som lar deg få tilgang til og oppdatere din profil, nyhetsfeed, grupper, bilder og chatte med andre venner som er online.The programmet er den primære metoden for å få tilgang til og kontrollere de fleste av funksjoner Facebook tilbyr gjennom Android smarttelefon.

Bruksanvisning

1 Åpne Android Market på smarttelefonen ved å velge Market ikonet i app skuff eller på en av startskjermene, hvis du tidligere har opprettet en snarvei. Markedet ikonet ligner en handlepose med den grønne Android logo på siden.

2 Trykk på smarttelefonen søkeknappen (vanligvis betegnet med et forstørrelsesglass) for å få opp et søkefelt øverst på skjermen, slik at du kan søke applikasjoner i Android Market. Skriv "Facebook for Android" i søkefeltet og trykk på forstørrelsesglasset ved siden av det å starte søket.

3 Velg "Facebook for Android" fra listen over programmer som vises. Dette vil ta deg til programmer hjemmeside med informasjon og omtaler.

4 Velg "Installer" fra øvre høyre hjørne av Facebook for Android-side for å starte installasjonen av programmet på smarttelefonen. Smarttelefonen er varslingslinjen vil vise en hake ikon når programmet er installert på telefonen.

5 Åpne Facebook for Android-applikasjonen fra ikonet i app skuff. Logg inn på din Facebook-konto for å få tilgang til alle funksjonene i programmet.

Hint

  • Android smartphone-brukere kan samhandle med Facebook via tekstmeldinger. Å registrere seg for Facebook-tekstmeldinger gjør at du kan oppdatere statusen din og motta tekstvarsler i sanntid.
  • Åpne Facebook mobile nettsiden via telefonens nettleser for å bruke en nedskalert versjon av hele nettsiden.
  • Facebook gir en brukerspesifikk e-postadresse slik at du kan oppdatere statusen din og laste opp bilder. Ved hjelp av en e-postprogrammet på Android-enheten gjør at du kan dra nytte av denne funksjonen.
  • Bruk av Facebook for Android applikasjon bruker tjenesteleverandørens nettverk for å utveksle data. Vær oppmerksom på din data plan når du bruker Facebook for Android for å unngå eventuelle ekstra avgifter.