Hvordan bruke faks programvare Med bredbånd Internet Service

Hvordan bruke faks programvare Med bredbånd Internet Service


I utgangspunktet fakser ble sendt over telefonlinjer fra faksmaskiner bygget utelukkende for å sende fakser. Datamaskiner senere hadde fax modem kort som tillot folk å sende fakser fra datamaskinen til andre datamaskiner og faksmaskin. Nå kan du sende fakser over Internett med tjenester som enten bruker bare eller e-post programvare nettsider. Den er enkel å bruke, men du må lese vilkårene og informasjon av tjenestene.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en online fax service. Det finnes flere nettsteder som eFax og ClickFax som tilbyr disse tjenestene. Finn en plan og et selskap som passer for dine behov og ta hensyn til kostnaden per faks eller per måned.

2 Les reglene for faksing. Du kan sende faks via e-post, noe som krever at du skanne dokumenter til datamaskinen, og koble dem til en e-post sendt til tjenesten. Du kan alternativt legge til vedlegg via en nettleser. Se etter noen regler om hvilke nettleser programvare du kan bruke.

3 Legg dokumentet i skanneren og kopiere den til datamaskinen. Lagre filen.

4 Åpne bildet med et bilderedigeringsprogram og endre størrelsen på filen slik at den er liten nok til å feste til din e-post. Mange e-postprogrammer vil ikke sende vedlegg som er større enn 3 eller 5 megabyte. Legg ved filen og sende e-post, eller åpne websiden og legge ved filen. Inkluder mottakerfaksnummer informasjon. Innkommende fakser vil bli sendt til din e-post, eller kontoen din på nettet i de fleste tilfeller.