Hvordan bruke FileZilla Med Yahoo! Web

January 11 by adminFileZilla er en vanlig FTP-klient som brukes til å laste opp filer til nettsteder. Du kan koble til din Yahoo! Web hosting konto ved hjelp av FileZilla, men du trenger å vite riktig påloggingsinformasjonen. Din FTP login for Yahoo! er den samme som brukerkontoen din, noe som betyr at du må bruke din e-postadresse for å logge inn på FTP-konto. Etter at du har satt opp brukernavn og server informasjon, laste opp og ned filer som du ville gjort med alle andre Web-vert.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" på oppgavelinjen i Windows, og skriv "FileZilla" i søkefeltet. Trykk "Enter" for å starte programmet.

2 Naviger til "Fil" og deretter "Site Manager" i menylinjen. Klikk "New Site" for å opprette en ny server oppføring. Gi oppføringen et navn og trykk "Enter". Skriv inn domenenavnet i "Host" -feltet og prefiks domenet med "ftp" som dette:

ftp.yourdomain.com

Sjekk at protokollen er satt til "FTP" og kryptering er satt til "Bruk Plain FTP."

3 Skriv inn ditt brukernavn i "Bruker" -feltet. Brukernavnet er den fullstendige e-postadressen du bruker til å logge inn på din Yahoo! Web hosting konto. Skriv inn din Yahoo! hosting passord i "Passord" -feltet.

4 Klikk på "Connect" for å koble til serveren. FileZilla lagrer automatisk kontoinformasjonen din, slik at du kan få tilgang til det senere.

5 Naviger filer på datamaskinen din ved hjelp nederst til venstre panel i FileZilla. Dra filene til nettstedets mapper i nederste høyre panel. Du kan også dra filer fra høyre til venstre for å laste dem ned til din datamaskin.

Related Articles