Hvordan bruke Flickr med Twitter

Hvordan bruke Flickr med Twitter


Populariteten til sosiale medier har gitt opphav til en rekke elektroniske tjenester for deling quirky bagateller av hverdagen. Enten fra datamaskinen eller telefon, programvare som tillater brukere å holde i konstant kontakt med familie, venner og bekjente. En av de mer strømlinjeformet tjenester er Twitter, som gir brukerne bare 140 tegn i å publisere tanker og lenker. Twitter tillater bare tekst, men med gratis fotodelingstjenester som Flickr, kan brukerne dele bilder og video som er lagret på nettet.

Bruksanvisning

1 Logg inn på en Flickr-konto, og klikk deretter på pilen nedover til høyre for "deg." Det vises en liste med informasjon om de ulike Flickr-kontofunksjoner. Klikk "Din konto" for å åpne konto side.

2 Klikk "Deling og Utvide" under "Din konto" for å åpne siden for tilkobling av Flickr-kontoen til andre sosiale medier nettsteder. Klikk "koble" på samme linje som Twitter-ikonet.

3 Skriv inn brukernavnet eller e-post, og passordet til Twitter-kontoen for å være forbundet med Flickr-konto. Klikk deretter på "Tillat". Hvis brukeren allerede logget inn i Twitter-konto, klikker du bare "Tillat". Etter litt lastetiden, vil Flickr-konto være forbundet med Twitter-konto.

4 Klikk på "Home" og klikk deretter på et bilde under "Your bildestrøm". Klikk på Twitter ikon, en hvit fugl på en blå bakgrunn, over bildet for å åpne "Del på Twitter" -vinduet.

5 Skriv en melding til å poste gjennom Twitter-konto og klikk deretter på "Send". Meldingen er fortsatt bundet av 140-tegns begrensning med Flickr koblingen inkludert i total. Klikk "OK" når meldingen "OK! Bildet ditt har sett delt" bekrefter innlegget.

6 Besøk Twitter-side som er koblet til Flickr-konto. Deretter klikker du på bildelinken i siste innlegg gjort av Twitter-konto. Bildet koblingen begynner med "http://flic.kr/" og vil lede brukeren tilbake til det koblede bildet på Flickr-konto.

7 Naviger til "Din konto" siden i Flickr-konto, og klikk deretter på "e-post og varslinger." Kopier e-postadressen ved siden av "Your Flickr2Twitter opplasting email" og deretter få tilgang til en e-posttjeneste.

8 Komponer en tom e-post med en kort melding som emne og deretter legge ved et bilde. Send e-post og deretter sjekke både Flickr og Twitter-kontoer. Det vedlagte bildet vil bli lastet opp til Flickr, og dens Flickr linken vil bli lagt ut på Twitter.

Hint

  • En Flickr-konto kan også koble til Facebook, Tumblr, Blogger, Livejournal, og WordPress kontoer.
  • Den "e-post og varslinger" delen viser også egne e-postadresser for opplasting til Flickr og legge ut linker på Twitter.
  • Flickr sender automatisk aktivitetsoppdateringer ut til andre tilkoblede sosiale medier nettsteder som standard.
  • Flickr begrenser opplastinger til 300 MB igjen av bilder i måneden, og 2 videoer. Hver video kan ikke være mer enn 90 sekunder i lengde og 150 MB i størrelse.