Hvordan bruke fonter på Wordpress

Hvis du har en Wordpress nettside eller blogg, og ønsker å endre skrifttyper som brukes på noen måte, er det viktig å lære å bruke Wordpress riktig å gjøre det. Wordpress er en web-utviklingsverktøy som gjør det mulig å bruke funksjonene i Wordpress program for å lage og vedlikeholde nettsteder som skal publiseres på det verdensomspennende nettet.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Wordpress konto ved å skrive inn brukernavn og passord i de aktuelle feltene på innloggingsskjermen.

2 Velg "Legg til ny" under "innlegg" -kategorien for å begynne en ny Wordpress mal. Skriv inn teksten du ønsker å bruke for Web-siden. Marker teksten du ønsker å endre font for ved å klikke musen og dra over teksten til ordene er uthevet. Trykk på "B" knappen hvis du ønsker å fet ordene. Trykk igjen for å unbold teksten.

3 Trykk på "jeg" for å slå av tekst i kursiv. Trykk på knappen igjen for å fjerne kursiv. Trykk på bokstaven "U" knappen som blir understreket for å understreke tekst, og gjenta prosessen for å fjerne understreking.

4 Velg "Temaer" fanen på venstre side av skjermen hvis du ønsker å endre selve skrifttype og størrelse. Velg hvilket område på siden du ønsker å endre (enten overskriften eller kroppen) og naviger til du ser koding for dette området. Området vil bli tydelig merket som betegner det aktuelle området. Slett skrift navn eller størrelse som er skrevet i de gitte feltene, og erstatte den med den type eller størrelse du ønsker å bruke ved å skrive med tastaturet. Trykk "Lagre" nederst på skjermen for å lagre endringene.