Hvordan bruke Google Docs som en form for en webside

Hvordan bruke Google Docs som en form for en webside


Google Docs er en web-basert pakke med produktivitetsprogrammer som kan nås og redigeres fra Internett-tilkoblede enheter, inkludert datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett. Den regneark i Google Docs kan brukes til å lage web-skjemaer som du kan legge inn på din webside eller blogg. Informasjon som sendes inn via skjemaet vil bli registrert i Google Docs regneark, slik at du enkelt vise og analysere dataene du mottar.

Bruksanvisning

1 Naviger til docs.google.com og logge på kontoen din.

2 Klikk på "Create new" -knappen og velg "Form".

3 Skriv inn et navn og en beskrivelse for skjemaet i tekstboksene øverst på siden.

4 Skriv inn spørsmålet teksten i "Spørsmål Tittel" tekstboksen og valgfri forklarende tekst i "Hjelp Text" tekstboksen.

5 Velg et alternativ fra "Question Type" drop-down menyen. Google Docs tilbyr åpent, enkelt valg, multiple choice, anmeldelser og matrise spørsmål.

6 Klikk i boksen ved siden av "Merk dette som et obligatorisk spørsmål" hvis du trenger respondentene å svare på spørsmålet før du sender inn skjemaet, og klikk deretter på "Ferdig" for å lagre spørsmålet.

7 Klikk på "Legg til element" drop-down menyen øverst til høyre og velg en spørsmålstype for å skape en ny form element. Du kan legge til så mange skjema elementer som trengs.

8 Klikk på "Theme" -knappen for å velge en stil for din form.

9 Klikk på "Flere handlinger" og velg "Embed" når du er ferdig med å opprette skjemaet for å finne den koden som skal brukes til å vise skjemaet på websiden.

10 Kopier koden til utklippstavlen ved å merke teksten, høyreklikke og velge "Kopier".

11 Lim inn koden i HTML-kilden til din webside eller i et nytt blogginnlegg å legge inn Google Dokumenter skjema på nettstedet ditt.

12 Lagre og laste opp eller publisere dokumentet som inneholder koden for å inkludere skjema på nettstedet ditt. Når en besøkende sender skjemaet, vil dataene bli registrert i et Google-regneark lagret i Google Dokumenter.

1. 3 Vis skjemadataene ved å besøke Google Docs og klikke form tittelen oppført i Google Docs dokumentmappe.

Hint

  • Google Dokumenter skjema etableringen verktøyet inneholder en rekke spørsmålstyper. "Text" og "Avsnitt Text" er åpent spørsmålstyper som tillater brukeren å taste inn en tekst de ønsker å bruke en fri form tekstboksen. "Multiple Choice" er en lukket-ended spørsmålstype der brukeren må velge ett alternativ fra en liste over tilgjengelige alternativer som du programmere. "Avmerkingsbokser" er lik "Multiple Choice", bortsett fra at brukerne kan velge flere alternativer. "Scale" og "Grid" er begge rating type spørsmål, forskjellen er at "Scale" spør respondentene å rangere et enkelt element mens "Grid" brukes til å be respondentene å rangere en rekke ulike elementer samtidig.