Hvordan bruke Google Docs som Evernote

Mens Google Docs og Evernote både har ulike sett av funksjoner, kan du bruke Google Docs for samme formål som du ville bruke Evernote. Dette er nyttig hvis du ikke ønsker å bruke flere applikasjoner og allerede bruker Google Docs for cloud kontorarbeid eller lagring. Evernote er basert rundt å gjøre raske notater av ideer du kan ha uansett hvor du er. Google Dokumenter tekstbehandlingsprogram kan brukes på en lignende måte.

Bruksanvisning

1 Gå til Google Dokumenter nettstedet fra den stasjonære datamaskinen og sette opp en Google-konto hvis du ikke allerede har en. Klikk på "Create New" og deretter "dokument" og bruke dokumentet som den grunnleggende notat taker. Dokumentene lagres automatisk.

2 Bruk Google Dokumenter på mobiltelefonen. Hvis du har en Android-telefon, kan du laste ned Google Dokumenter-programmet og koble den direkte til Google-kontoen din. Hvis du ikke har en Android-telefon, kan du gå til docs.google.com på telefonens nettleser for å få tilgang til en mobil versjon av nettstedet.

3 Ved hjelp av Google Dokumenter på mobiltelefonen kan du skrive notater til deg selv i tekstbehandlingsprogram uansett hvor du er.

4 Bruk Android-applikasjonen for å laste opp dokumenter mens du er på farten. Åpne programmet og velg "Last opp". Dette gjør at du kan laste opp et bilde du nettopp har tatt, som du gjør i Evernote. Bruk "Konverter" -funksjonen når bildet er lastet opp til å skanne det bildet for tekst.