Hvordan bruke Google til å finne en Gmail brukernavn og passord

Hvordan bruke Google til å finne en Gmail brukernavn og passord


Å miste en Gmail-brukernavn og passord bør ikke være et problem for deg forutsatt at du er kjent med Googles grunnleggende sikkerhetsprotokoller for brukernavn og passord utvinning. Vanligvis bruker Google til å finne et brukernavn og passord krever fullføre en av de grunnleggende sikkerhetsprotokoller tilgjengelig gjennom Google-kontoer, til tjenesten du ville ha hatt registrere deg med i første omgang for å få en Gmail-konto.

Bruksanvisning

1 Gå til www.gmail.com, og klikk på "Kan ikke tilgang til kontoen din?" Gmail.com er hjemmesiden for Google e-posttjeneste, og uttrykket "Kan ikke tilgang til kontoen din?" bør plasseres i en liten skrift rett under der du normalt vil skrive inn passordet for kontoen din.

2 Svar på spørsmålet "Hva hindrer deg i å få tilgang til Gmail?" Spørsmålet er plassert under "jeg ikke kan få tilgang til kontoen min," ledelsen setning på websiden. Den er merket med fet skrift. Velg "Jeg har glemt passordet mitt" hvis du ikke lenger vet at passord og / eller "Jeg har glemt brukernavn" hvis du ikke vet brukernavnet ditt. Følg instruksjonene som vises på siden etter å ha valgt et av alternativene.

3 Gjenopprette brukernavnet og passordet til den sekundære e-post. Prosessen med å utvinne ditt brukernavn og passord for Gmail vil nødvendigvis kreve at du åpner en alternativ e-postadresse for å gjenopprette Gmail informasjon. For eksempel, etter å ha fullført et brukernavn skjema fra Gmail, en e-post vil bli sendt fra Google til en sekundær e-post som du brukte da du først registrere deg (for eksempel en annen e-postkonto med Yahoo.com), og du må åpne den e-posten før du kan fortsette å utvinne Gmail informasjon.

4 Følg instruksjonene i den andre e å gjenopprette Gmail informasjon. For eksempel, hvis du gjenoppretter et passord, deretter e-post sendt til den sekundære e vil kreve at du klikker en kobling til Gmail som vil ta deg til en "password recovery" side. På denne siden vil du opprette en ny Gmail-passordet. Når du har enten gjenvunnet brukernavn og / eller opprettet et nytt passord for kontoen din, bør du igjen har direkte tilgang til Gmail.