Hvordan bruke GoToMyPC

Hvordan bruke GoToMyPC


Den fjerntilgang program GoToMyPC lar abonnenter til å koble til en datamaskin, og kontrollere den eksternt fra en nettleser. Host programvare kjøres på en uovervåket stasjon, og så lenge stasjonen har tilgang til Internett, kan brukerne logge seg på og bruke systemet som om de var fysisk til stede. Fortsatt bruk krever kjøp, men GoToMyPC nettstedet tilbyr også en gratis prøveperiode for evaluering. Verten Programvaren kjører på Windows 2000 og nyere, samt OSX, og krever administratortilgang. Eksterne tilkoblinger kan gjøres fra de fleste moderne nettlesere.

Bruksanvisning

Host Setup

1 Åpne en nettleser på maskinen du ønsker å få tilgang eksternt og naviger til GoToMyPC nettstedet. Klikk på "Kjøp nå" -knappen for å starte et kjøp, eller "Prøv det gratis" for å laste ned prøveversjonen. Du vil bli bedt om å opprette en konto. Lagre installasjonsfilen på harddisken.

2 Kjør den nedlastede filen, og følg instruksjonene for å installere programvaren på vertssystemet. Du trenger kontoen din informasjon til å knytte anlegget til riktig konto. Når du blir bedt, skapte et kallenavn for datamaskinen og en tilgangskode for å fungere som et passord.

3 Sørg for at GoToMyPC prosessen er i gang. Prosessen vil starte automatisk etter installasjon. Du kan starte den på nytt ved å kjøre GoToMyPC programmet fra Start-menyen i Windows eller Programmer listen OSX. Det vil vise i oppgavelinjen i Windows eller menylinjen i OSX Mac når aktiv.

4 La vertssystemet på, og sikre at det vil ikke gå i dvale, som eksterne tilkoblinger ikke kan gjøres mens systemet er i standby. Verten krever også en aktiv Internett-tilkobling.

Remote Connection

5 Åpne en nettleser på en ekstern system og naviger til GoToMyPC nettstedet. Klikk på "Logg inn".

6 Skriv inn e-postadressen og passordet du brukte da du opprettet en konto og klikk på "Logg inn" -knappen. Klikk på "Connect" knappen ved siden av vertsmaskinens kallenavn.

7 Bekreft operasjonen når du blir bedt og angi systemets tilgangskode. Vent til tilkoblingen til å fullføre og vertssystemet skjerm vises.

8 Lukk vinduet når du er ferdig å kutte forbindelsen til vertssystemet.