Hvordan bruke JVC Mod filer

Hvordan bruke JVC Mod filer


Når du fotograferer videoer med JVC videokamera, det sparer sine videofiler som en MOD-fil, som ikke er den mest tilgjengelige filen til å laste opp. Den mest effektive måten å bruke en MOD-fil er å laste den opp fra JVC kameraet til datamaskinen, og deretter importere video fra datamaskinen til Cyberlink Powerdirector Express, wwhich er programvare for videoredigering som følger med videokameraet. Når du er ferdig med å redigere video, vil Powerdirector Express lagre det som en AVI-fil, en mer tilgjengelig format. Eller du kan konvertere MOD fil med en omformer.

Bruksanvisning

1 Last opp dine videoer fra videokameraet til datamaskinen. Plugg inn USB-ledningen til videokameraet, og den andre enden inn i datamaskinen. (Videokamera skal være slått av.)

2 Slå videokameraet på til "Play" posisjon. "USB Mass Storage" skal vises på skjermen.

3 Opprett en ny mappe på skrivebordet på datamaskinen for å lagre videoer til.

4 I nedre venstre hjørne av skjermen, klikker du på "Start" -knappen, og klikk på "" Min datamaskin ". Dobbeltklikk på "EVERIO_HDD (J :)" og dobbeltklikk på "SD_VIDEO."

5 Høyreklikk på "PRG" -mappen og velg "kopier" for å kopiere hele innholdet (dine videoer), og deretter gå til den nye mappen du opprettet på skrivebordet. Høyreklikk på mappen og velg "Lim inn" for å lime inn videoer i denne nye mappen.

6 Start Cyberlink Powerdirector Express til å redigere videoer. Klikk "Fil" på toppmenyen og bla ned til "Import". Velg importfiler, og videoene vil laste inn i vinduet. Når videoene er ferdig lastet, velg videoen du vil redigere ved å dra den inn i videoboksen nedenfor og begynne redigeringen. Du kan "produsere" videoen, og det er her du vil ha muligheten til å lagre det som en AVI eller MPEG-fil.

Hint

  • For å konvertere filen til en annen filtype, gå til mediaconverter.org og klikk "Last opp en fil". Last opp din video-filen du vil konvertere, og klikk "OK." Klikk på den grønne pilen "Gå til neste trinn" og velg en output filtype ved å klikke på rullegardinmenyen. Klikk "Start" for å konvertere filen, og når konverteringen er fullført vil du kunne klikke på "Last ned" for å motta den nylig konverterte videofilen.