Hvordan bruke Kindle Internasjonalt

April 7 by admin

Kindle er Amazons varemerke e-bokleser. Per desember 2009, de nyeste modellene av Kindle og Kindle DX lar deg bruke Kindle medfødte trådløse muligheter internasjonalt. På sin hjemmeside, Amazon bemerker de nyeste Kindle modellene sportslige denne internasjonale trådløse funksjonen kan laste ned bøker trådløst i mer enn 100 land, inkludert Australia, Hong Kong, Tyskland, Japan, Norge, Spania, Sør-Afrika, og Storbritannia (UK). Bruk din Kindle internasjonalt for å laste ned bøker, blogger og aviser fra Kindle butikken, sendt direkte til enheten i 60 sekunder.

Bruksanvisning

1 Slå på Kindle-enheten og sikre det trådløse er slått på. Den trådløse signalstyrken kan noteres i øverste høyre hjørne på skjermen. Hvis trådløs er slått av, gå til startskjermen og trykker på menyknappen for å vise en liste med alternativer. Velg og klikk "Slå radioen på" for å aktivere din Kindle trådløse evner.

2 Kontroller at det trådløse signalet er sterk og at du er i et område som støttes av Kindle internasjonale trådløse tjenester.

3 Klikk på menyknappen for å få opp en liste over alternativer. Markøren skal ha som standard å understreke "Shop in Kindle Store." Hvis ikke, bruk 5-veis vippeknappen for å flytte markøren for å markere "Shop in Kindle Store" og klikk på fem-veis veksle. Dette vil bringe deg til Kindle Store.

4 Søk etter en forfatter eller bok ved å skrive forfatterens navn eller boktittelen i søkefeltet til Kindle butikken og klikk på 5-veis vippeknappen for å starte søket. Bruk 5-veis-bryteren for å bla til boken av ditt valg og klikk på den for å vise mer informasjon. Uthev og klikk på "Kjøp" -knappen for å kjøpe en bok. Boken vil vises på din Kindle startskjermen når nedlastingen er fullført.

Hint

  • Når du kjøper en Kindle bok, vil du motta en e-post med en kvittering for kjøpet til den e-postadressen som brukes for Amazon.com konto.
  • Amazon notater på sin hjemmeside, "for amerikanske kunder som reiser utenlands, en $ 1,99 avgift gjelder for tiden når du laster ned bøker eller enkeltutgaver av tidsskrifter trådløst fra dine arkiverte elementer eller tenne butikken mens du reiser internasjonalt."
  • Kindle-enheter som er kjøpt før utgivelsen av Kindle internasjonale dekningen vil ikke være i stand til å utnytte internasjonale trådløse funksjonen.

Related Articles