Hvordan bruke Leadtek direktesending

Leadtek er en av bransjens ledende innen TV-grafikk-kort produksjon. Med et Leadtek grafikk enhet som WinFastTV Pro, kan du se live-sendinger på datamaskinen. Den Leadtek tilkoblingsboksen kobler datamaskinen til TV-signalet, satellittmottaker eller kabel-mottaker og deretter bekker som direktesending til datamaskinen. Dette er nyttig hvis du ikke eier en TV, men ønsker å se TV-programmer.

Bruksanvisning

1 Sett installasjonsdisken inn i datamaskinen, og følg instruksjonene på skjermen for å sette opp Leadtek enheten.

2 Koble TV-signalet, satellitt eller kabel-mottaker til Leadtek enheten. Leadtek enheter vanligvis har S-Video og kompositt-innganger. Sjekk resultatet av den eksisterende enheten og koble de tilsvarende kablene til inngangen på Leadtek enheten. Trykk på "Power" knappen for å slå den på. Dette vil automatisk laste Leadtek programvare.

3 Slå på TV-signalet og vente mens den starter opp. Trykk på "Video" -knappen på Leadtek fjernkontrollen for å bla gjennom inngangskilder. Velg inndatametode. Trykk på "Scan" hvis du importerer en TV-signal. Trykk "Res" for å bla gjennom de tilgjengelige ressursene for datamaskinen. Velg riktig innstilling for skjermen din. Du vil nå bli å se en direktesending på datamaskinen din.