Hvordan bruke Lexar 512MB Flash Drive

Lexars 512 MB flash-stasjon er en høy ytelse, hendig, bærbar USB flash-stasjon. Det er et populært data lagringsenhet som brukes av ulike brukergrupper i stedet for gamle generasjon diskettstasjoner. Dette flash-stasjon er en praktisk måte å lagre og overføre data med høy hastighet og kan lett bæres i en lomme eller veske / lommebok. Som 512MB Lexar flash-stasjon er en lav-kapasitet stasjonen, bare grunnleggende dokumenter og noen lav kapasitet mediefiler kan lagres på den. Her er noen trinn på hvordan du bruker Lexar flash-stasjonen.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Lexar 512MB Flash Drive

1 Plugg Lexar flash-enheten i en relevant USB-porten på en PC eller en USB-hub port eller en USB-skjøteledning koblet til konsollen på en stasjonær. Flash-stasjonen tar plassen til "Flyttbar disk" på tilgjengelig stasjon på PCen.

2 Vent til "Auto Play" vinduet som dukker opp etter at flash-stasjonen er oppdaget av PCen. Vei dine oppgaver. Hvis det er filer som er lagret på flash-enheten, dra og slippe dem på PC-en. Eller overføre filer fra PC til flash-stasjonen. Du kan også klikke på "Åpne mappen og vis filene" linken under "General Options" -knappen i "Auto Play" -vinduet og utføre dine oppgaver. Hvis ikke, klikker på de andre kommando menyene som vises i "Auto Play" -vinduet, for eksempel "spille av mediefiler" eller "Vis bilder".

3 Bruk Lexar flash-stasjonen som en effektiv bærbar enhet. Overfør velge filer og dokumenter fra PC til flash-stasjon og få tilgang til dem på andre PCer eller arbeidsstasjoner andre steder.

4 Bruk Lexar flash-stasjonen som en nødsituasjon back-up lagring alternativet. Back-up av viktige filer og andre dokumenter på flash-stasjonen og få tilgang til dem når det trengs.

Hint

  • Etter å ha fullført dine ønskede oppgaver, ikke trekk ut Lexar flash-enheten fra USB-porten eller USB-hub port koblet til PCen. Gjør det til en vane å alltid klikke på "Trygg fjerning av maskinvare" -knappen plassert mot nederst til høyre på oppgavelinjen på PCen. Klikk "Stopp" på pop-up vindu. Fjern Lexar flash-stasjon etter en melding som ber deg til det.