Hvordan bruke Linkedin til å fremme min bedrift

Hvis du kjører en bedrift, kan du bruke Linkedin til å markedsføre til kundene. Denne nett, designet for profesjonelle, gjør det mulig å sette opp en profil side der du beskriver hva bedriften gjør, listen din kompetanse, legger kunde anbefalinger og inneholde annen informasjon relatert til virksomheten. Videre har du muligheten til å dra nytte av funksjoner, som for eksempel "grupper", som gjør deg i stand til å bli med bransjespesifikke samfunn og møte andre medlemmer som kan ha nytte av dine produkter og tjenester. Bruk de viktigste funksjonene i din Linkedin-konto for å markedsføre virksomheten din.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Linkedin-konto (se Ressurser). Hvis du ikke har en, skriv inn informasjonen i "Bli med i Linkedin Today" delen og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre registreringsprosessen.

2 Klikk på "Rediger profil" under "Profil" -menyen og klikk "Rediger" ved siden av "Websites" entry å legge opp til tre av dine forretningsadresser. For eksempel inkludere bedriftens hjemmeside eller portefølje for å gi kundene enkel tilgang til andre steder på nettet. Videre klikker du på linken "Legg til bilde" for å laste opp din firmalogo til profilsiden for å gi besøkende en måte å identifisere denne grafikken med merkevaren.

3 Klikk på "Grupper" -fanen og deretter inn vilkår som gjør det mulig for deg å finne de grupper som er knyttet til dine produkter eller tjenester. Klikk på "Bli med i gruppen" knappen ved siden av dine preferanser og følg instruksjonene for å legge til din virksomhet. Når moderator godkjenner forespørselen, klikk på "Diskusjoner" linken ved siden av gruppen og regelmessig deltar i diskusjonene til å engasjere seg med samfunnet og få navnet ditt.

4 Klikk på "Mer" -fanen og velg deretter "svar" title for å søke etter spørsmål og svare på de emner som du er kunnskapsrik om. Ikke bare gjør dette gi bedriften troverdighet, men Linkedin holder en oversikt over dine innlegg og etiketter deg som en ekspert, som de har på "svar" hjemmesiden og alle spørsmål kategori.

5 Klikk på "Be om en anbefaling" i "Anbefalinger" for å be om attester fra andre som gjør forretninger med deg. Svarene er lagt ut på profilen din og det gir bedriftens flere sjanser til å bli oppdaget i søkeresultatene.

6 Klikk på "Annonser på Linkedin" under "Home" -menyen og klikk på "Start nå" -knappen for å melde seg på Linkedin DirectAds. Denne annonseringen metoden gjør det mulig å lage en liste som vises på fremtredende Linkedin sider rettet mot målgruppen. Kostnadene varierer fra så lite som $ 10 per dag til mer enn $ 1000, avhengig av graden av synlighet du ønsker.