Hvordan bruke magi Jelly Bean Keyfinder

Mange kommersielle programvareprodukter som Windows og Microsoft Office har unike lisensnøkler som må tastes inn under installasjonen. Din unike lisensnøkkel beviser at du eier programvaren lovlig, og hvis du ikke klarer å skrive det, vil programmet ikke installere. Programvareselskaper ofte skriver ut lisensnøkler på små papirlapper, som kan gjøre dem enkle å forlegge. Hvis du har mistet en produktnøkkel for et program installert på datamaskinen, kan du imidlertid være i stand til å trekke ut nøkkelen fra Windows-registret. Magical Jelly Bean Keyfinder er et gratis verktøy som kan vise lisensnøkler for mer enn 300 forskjellige programmer.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser og gå til nedlastingssiden for Magical Jelly Bean Keyfinder (se Ressurser). Klikk på den blå "Download Installer" linken nederst på siden, og lagre installasjonsverktøyet til skrivebordet.

2 Dobbeltklikk på filen "KeyFinderInstaller.exe" når nedlastingen er fullført. Klikk "Next" når Magical Jelly Bean Keyfinder installasjonsverktøyet vises.

3 Undersøk vilkårene i Magical Jelly Bean Keyfinder lisensavtale. For å fortsette installasjonen, klikk på "Jeg godtar avtalen" og klikk "Next".

4 Klikk "Bla gjennom" for å tilpasse installasjonsmappen ved å velge en destinasjon for Magical Jelly Bean Keyfinder på datamaskinen. Alternativt kan du klikke på "Next" for å bruke standardmålet for "C:. \ Program Files \ Magical Jelly Bean"

5 Bruk avmerkingsboksene under «Andre ikoner" for å indikere om du vil installasjonsverktøyet til å lage ikoner for Magical Jelly Bean Keyfinder på skrivebordet og Start-menyen. Klikk "Next".

6 Bruk radioknappene til å angi om du ønsker å installere en 30-dagers prøveversjon av Snagit, et skjermbilde verktøyet. Magical Jelly Bean Keyfinder krever ikke denne tredjepartsverktøy for å operere. Klikk "Next".

7 Klikk "Installer" for å fullføre installasjonsprosessen, og deretter "Finish". Magical Jelly Bean Keyfinder laster automatisk.

8 Klikk på elementene i kolonnen på venstre side av vinduet for å se lisensnøkler for de ulike programvareprodukter som er installert på datamaskinen.