Hvordan bruke Magic Jack med hodetelefoner

Hvordan bruke Magic Jack med hodetelefoner


Magic Jack er en fin måte å spare penger på hjemmetelefonregninger. I motsetning til en mobiltelefon, kobler Magic Jack via en datamaskin. For $ 20 i året, kan det ubegrenset ringefunksjonen ikke kan slå (med mindre du finner en gratis tjeneste).

Fordi Magic Jack kobles til en datamaskin, innringere har muligheten til å bruke datamaskinens mikrofon sammen med høyttalere for en mer offentlig samtale, eller ved hjelp av en datamaskin headsettet for å holde samtalen privat mellom innringer og mottaker. Hodetelefoner komme godt med hvis du jobber i et miljø der du bruker høyttaleren alternativet på en telefon er mislikt.

Det kan være tilfeller hvor det kan være lurt å bytte fra en privat til en felles samtale, så lære å slå den fra headsettet til høyttalere og tilbake er viktig.

Bruksanvisning

1 Aktiver den magiske sjekk service. Sett dongle til en USB-port, og sørge for at den magiske kontakten grensesnittet starter.

2 Koble hodesettet eller mikrofon. Det fine med å bruke magi loven er at du kan holde samtalen private ved å bruke et hodesett som betyr bare at du vil høre samtalen. Du kan også bruke høyttalere og mikrofon for å muliggjøre flere personer til å delta i samtalen. Dette fungerer godt i en virksomhet situasjon hvor det er en morsom konferansesamtale.

3 Åpne magi jack-programvaren og klikk på Meny-ikonet øverst på skjermen. Velg "Bytt til headset". For å endre den tilbake til telefonen, klikk på "Bytt til telefon."

4 Test ut den nye konfigurasjonen. Plasser en samtale til en venn eller, hvis du ikke ønsker å forstyrre noen, ring din egen mobiltelefon for å se om det fungerer.

5 Endre volumet til din smak. Hvis det er litt for høyt eller for lavt Klikk på menyikonet og velg Volum / Headset kontroll. Dette vil føre til at volumet vinduet for å åpne slik at du kan justere lydnivået til din smak. Når du justerer volumet på hodesettet pass på at "Headset / Other" enhet er valgt.

Hint

  • Hvis du bruker Magic Jack som eneste telefon, må du huske på at du bytter det til hodesettet vil bety at hvis du går bort fra datamaskinen du vil ikke høre telefonen ringe. Selv om det kan være en fordel hvis til tider, kan det også være skadelig hvis du bruker Magic Jack som en business telefonlinje.