Hvordan bruke Magic Jack Uten DSL

Hvordan bruke Magic Jack Uten DSL


Magic Jack er mye billigere enn vanlig telefon via ditt lokale telefonselskap og gir enten av eller alle de samme tjenestene. Magic Jack, men fungerer over Internett for å gi telefonen tjenesten. DSL er en tjeneste som du kan bruke til å gi Internett-tilkobling for Magic Jack, men DSL er ikke den eneste Internett-tilkobling som vil fungere.

Bruksanvisning

1 Kjøpe eller bestille Magic Jack. Du kan registrere deg direkte fra Magic Jack nettstedet og selskapet vil sende deg Magic Jack Port for å koble til USB-porten.

2 Koble Magic Jack til datamaskinen, plugg inn en telefon til kontakten og følge oppsettskjermen for å registrere. Du kan koble fra Magic Jack fra datamaskinen, men samtalene vil gå til mobilsvar mindre Magic Jack er koblet til.

3 Slå på datamaskinen. Magic Jack vil bare fungere mens datamaskinen er på. Koble til Internett. Du kan koble til en hvilken som helst bredbåndstilkobling som kabel modem, trådløst nettverk eller en ruter med nettverkstilkobling. Du trenger et minimum opplastingshastighet på 128 kbps.

Hint

  • Magic Jack er 911 tjenesten er noe begrenset.