Hvordan bruke Magic Wand Tool i Photoshop

Hvordan bruke Magic Wand Tool i Photoshop


The Magic Wand verktøyet i Photoshop velger deler av bildet basert på deres kontrastforhold. Du kan bruke dette verktøyet til å velge områder av bildet for transformasjon eller å kutte en del av et bilde for å lime inn i et nytt bilde.

Bruksanvisning

1 Hvordan bruke Magic Wand Tool i Photoshop

Åpne Photoshop og velg filen og åpne for å finne bildet. Velg bildet med musen og klikk på OK.

2 Velg Magic Wand Tool og bruke den til å velge den delen av bildet du ønsker å korrigere. I dette tilfellet vil vi velge den gule blomsten.

3 Du vil merke bildeområdet du valgte, forstørre den delen av bildet ved å zoome inn. Se nøye på bildet, vil du se noen områder som er omgitt av en bevegelig, stiplet linje. Du kan høyreklikke på disse områdene for å legge til eller trekke dem fra bildet. Legg til alle områder av som kontrast som du vil endres av transformasjon. Trekk fra de du ikke vil ha. Du er bare å lage ditt valg faktisk ikke å endre bildet på dette punktet.

4 Hvordan bruke Magic Wand Tool i Photoshop


I dette tilfellet, tilsatte vi alle som kontrastområder innenfor den gule blomsten. Vi valgte BILDE / ADJUST / COLOR BALANCE fra tabbed menyene og endret fargetone i bildet. Vi kunne like gjerne brukt et filter, klippet ut eller kopiert utvalget.

Hint

  • Denne prosedyren tar litt praksis og krever riktig bilde. Husk at det vil velge alle områder av som kontrast.
  • Zoom inn og forstørre bildet for å jobbe med Magic Wand. Det vil ikke påvirke størrelsen på bildet.
  • Denne fremgangsmåten krever litt tålmodighet og praksis.
  • Det er svært uvanlig for Magic Wand for å velge ditt område perfekt, være forberedt på å høyreklikke og legge til og fjerne bildeområder fra ditt valg.