Hvordan bruke maler i PowerPoint 2007

PowerPoint har satt opp mange maler som hjelper deg med å gjøre presentasjonen. Bare prøv noen av dem for å se hvordan du liker dem. Trekk i de nyeste maler og selv lage din egen. Dine ferdigheter med PowerPoint vil skinne med de nye funksjonene Microsoft har installert. Det er enda add-on programmer som du kan bruke til å lage mer ideelle verk av virksomheten kunst. Les videre for å lære hvordan du bruker maler i PowerPoint 2007.

Bruksanvisning

1 Begynn PowerPoint 2007. Klikk på "Office" -knappen. Åpne vinduet som styrer maler når du velger "Ny". Velg type malen du vil bruke. Det er maler som følger med PowerPoint-programmet. Du har muligheten til å se på nettet for andre som tilbys av Microsoft.

2 Ta muligheten til å gå til web-baserte Microsoft PowerPoint maler eller velg malen du vil bruke, fra utvalget som kommer opp.

3 Ring opp Microsoft Office på nettet for å få en følelse for de erfaringene som Microsoft tilbyr. De gir deg en gratis prøveversjon alternativ.

4 Påfør "Smart" funksjoner til presentasjoner i PowerPoint 2007 med et klikk på en knapp. Formatere SmartArt-diagrammer med Quick stil Gallery. Det er her du kan for å gjøre presentasjonene dine levende.

5 Forstå at PowerPoint 2007 bruker "Tema" for å endre malene. Dette erstatter den "Design Maler" som ble brukt i tidligere PowerPoint-versjoner.