Hvordan bruke Napster

Fildeling har blitt en vanlig måte at folk kan få MP3 og MP4-filer på nettet. En rekke nettsteder eksisterer for å tillate folk å laste ned musikk og dele sine musikkfiler. Napster er et slikt område der brukerne delta, betaler en månedlig avgift og dele ubegrenset filer på nettverket. Heldigvis bruker Napster er en enkel prosess, og du kan raskt sette den opp slik at du kan begynne å laste ned musikk.

Bruksanvisning

1 Naviger til Napster innlogging nettsiden (se Ressurser). Logg inn med din e-post eller medlemsnavn og passord.

2 Dobbeltklikk på Napster-ikonet for å åpne Napster. Utpeke som musikken du ønsker å dele med andre Napster-brukere ved å bla til mappene og sjekke dem. Utpeke mappen hvor du ønsker å lagre dine nedlastede Napster-filer ved å bla til mappen og klikke på den.

3 Klikk på "Søk" knappen øverst i vinduet for å se etter musikk. Skriv inn i detaljene i sangen du er ute etter. Skriv inn artist navn i "Artist" -feltet, og skriv deretter inn navnet på sangen i "Title" feltet. Klikk på "Finn det" knappen som ligger ved foten av søkepanelet for å starte søket.

4 Dobbeltklikk på sangen du vil laste ned fra søkeresultatene. En overgangsvinduet åpner, og viser deg status for nedlastingen. Sanger kan ta et par minutter å laste ned avhengig av din Internett-tilkobling. En dialogboks vises som indikerer "Overføring fullført" på slutten av nedlastingen.

5 Gå til nedlastingsmappen Napster at du har definert den første gangen du åpnet Napster. Finn sangen du ønsker å lytte til, og dobbeltklikk på den.