Hvordan bruke Nero til å brenne

Hvordan bruke Nero til å brenne


Du kan brenne en musikk-CD med Nero-programvare, og du kan også brenne en DVD, opprettholde mye av funksjonaliteten til originalen. Denne prosessen vil tillate deg å sikkerhetskopiere alle dine DVD med et minimum av stress, slik at neste gang man får en fatal ripe på overflaten, vil du være i stand til å erstatte den uten å kjøpe DVD igjen.

bruksanvisning

DVD

1 Åpne Nero.

2 Sett inn en skrivbar DVD i DVD-brenneren. Hvis en Auto-play-vinduet kommer opp, lukke den.

3 Velg "DVD" fra drop-down vinduet øverst til venstre i Nero vinduet.

4 Velg "DVD Video" fra listen i vinduet til venstre. Klikk på "ISO" -fanen og sett "Lengden på filnavnet" til "Max på 11," the "tegnsett" til "ISO 9660" og sjekk "Joliet."

5 Klikk på "Label" -kategorien. I tekstboksen, skriver du inn navnet du vil ha på DVD.

6 Klikk på "New". Dette vil la deg bla gjennom datamaskinen.

7 Naviger til de filene du ønsker å brenne på DVD. Disse kan bli funnet på en DVD i en egen stasjon eller på harddisken.

8 Velg alle dine DVD-filer og dra-og-slipp dem inn i "VIDEO_TS" mappen på helt til venstre i Nero vinduet. Ikke legge noe til "AUDIO_TS" fil.

9 Klikk på "Burn" -ikonet, som ser ut som en DVD med en heftig blyant skrive på den.

10 Merk av i boksen ved siden av "Write" og deretter "Burn". Din DVD vil begynne å brenne. Avhengig av størrelsen på DVD-filen og hastigheten på brenneren, kan denne prosessen ta i overkant av 10 minutter.

CD

11 Åpne Nero. Sett inn en skrivbar CD i CD-brenneren. Avslutt Autokjør-vinduet når det dukker opp.

12 Velg "Audio CD" fra vinduet på venstre side av skjermen. Klikk på "New". En meny vil komme opp med harddisken din informasjon.

1. 3 Naviger harddisken for å finne den musikken du vil brenne. Hvis det er i "Min musikk", klikk "Mine dokumenter" og deretter "Min musikk". Hvis den er på en annen CD, klikk på den aktuelle CD-ROM-stasjonen. Listen over musikkfiler vises på høyre side av skjermen.

14 Dra filene du vil brenne til tom menyen på venstre side av skjermen. Filnavnet vil vises der, noe som betyr at den er klar til å brenne. Du kan legge til flere filer hvis du ønsker det. På bunnen av skjermen, vil målet sakte fylles opp når du legger til flere filer. Se i tilfelle av brennbart CD for å se hvor mye plass det kan bruke. Hvis måleren overstiger denne grensen, må du fjerne en fil eller CD vil ikke brenne skikkelig.

15 Klikk på "Burn" -ikonet, som ser ut som en CD med en heftig blyant skrive på den. Deretter klikker du på "Burn" knappen øverst til høyre side av skjermen. Nero vil ta flere minutter å brenne CD.

Hint

  • Ikke åpne DVD eller CD-brenner under brenneprosessen. Dette vil skade platen.