Hvordan bruke Office Word til å opprette redigerbare Skjemaer og kontrakter

Hvordan bruke Office Word til å opprette redigerbare Skjemaer og kontrakter


En av de store fremskritt i elektronisk tekstbehandling er evnen til å lage dokumenter som inneholder standardtekst som kan endres senere. Microsoft Word gjør det sofistikerte brukeren å lage dokumenter med fill-in seksjoner ved hjelp av ulike nyttige kontroller som formaterte tekstfelt og dato-plukkere. Brukertilgang til bestemte deler av dokumentet er kontrollerbar, slik at du kan distribuere form eller kontrakt uten å bekymre deg for uventede endringer.

Bruksanvisning

1 Type og stil overskriftene, etiketter og standardteksten du vil skal vises på skjemaet eller kontrakt. Dette er de faste elementene i dokumentet, rundt som du vil sette inn fyll-i deler av skjemaet. Lagre dokumentet.

2 Klikk på "Utvikler" fanen på båndet. Hvis "Utvikler" ikke er synlig, må det legges til menyen. Høyreklikk på en tom del av båndet og velg "Tilpass båndet" fra kontekstmenyen. I boksen til høyre, sjekk "Developer" under "hovedkategoriene". Klikk "OK" for å lagre og bruke denne endringen.

3 Klikk "Design Mode" for å aktivere plassering av kontrollene på skjemaet dokumentet. Sett hensiktsmessige kontroller på hvert sted som du vil at form brukeren må taste inn tekst, verdier eller velge fra ulike alternativer. For eksempel vil tillate at skjemaet brukeren til å oppgi navn på et skjema, legge til en tekst kontroll. Plasser innsettingspunktet på riktig sted i teksten, og klikk på "Plain Text Content Control" -ikonet i "Controls" -delen. Hvis du ønsker å se hvordan kontrollen skal vises til brukeren, klikk på "Design Mode" på nytt for å slå den av. Brukeren ser en grå boks med ordene "Klikk for å skrive tekst" lære dem hvordan du skriver inn tekst på stedet.

4 Beskytt skjema for å begrense hva brukeren kan endre på det endelige dokumentet. Det er varierende grad av beskyttelse som du kan velge, avhengig av den tiltenkte bruk av dokumentet. For eksempel, hvis du har opprettet en kontrakt med fill-in seksjoner, vil du ikke ha det juridiske ordlyden endres av brukeren.

5 Klikk "Begrens redigering" for å begrense tilgangen til utfyllingsfelt bare i "Protect" i båndet. I panelet som vises til høyre i dokumentet, sjekk "Tillat bare denne typen redigering i dokumentet" og velg "fylle ut skjemaer" fra rullegardinmenyen. Klikk på "Ja, begynner å håndheve Protection" for å slå på beskyttelse funksjonen. Legge til et passord til redigerings håndhevelse holder kyndige brukere fra å slå av dokumentet beskytte. Lagre dokumentet.