Hvordan bruke Openoffice til å sende og motta Microsoft Tekster via e-post

Openoffice er en kontor produktivitet suite gratis for nedlasting og brukere. Det ligner på Microsoft Word, og de to programmene dele lignende komponenter som tekstbehandling, regneark og database skaperverket. Openoffice kan brukes til å sende og motta Microsoft tekster via e-post, gjennom å konvertere Microsoft-filer til Openoffice-filer og deretter sende dem som vedlegg. Heldigvis er det en enkel prosess for å utføre denne omdannelse, og krever ingen ekstra programvare.

Bruksanvisning

1 Plasser Microsoft Word-dokumentet du ønsker å konvertere til Openoffice på datamaskinens skrivebord.

2 Høyreklikk på Microsoft Word-fil. Under "Åpne med" i menyen, velg "swriter.exe", som er Open Office format. Åpne dokumentet i Openoffice. Microsoft Word grunnleggende .doc formatering er bevart i den nye Openoffice dokument.

3 Sjekk over dokumentet for å korrigere eventuelle formatering problemer. Klikk deretter på "Fil" og "Lagre som". Under "Lagre som type" drop-down menyen, velg "ODF Text Document (.odt)" og navnet på filen. Klikk på "Lagre". Nå dokumentet er lagret som en Openoffice tekstdokument på skrivebordet.

4 Åpne e-postprogrammet, og skrive e-postmeldingen. Klikk deretter på "Vedlegg", søke etter Openoffice-dokument, og klikk "OK." Send e-posten.