Hvordan bruke Outlook Away From Home

E-post er for mange mennesker i disse dager, en primær form for kommunikasjon. Når du reiser bort fra datamaskinen, kan det være nedslående å tenke at du kan gå glipp av viktig informasjon som er landing i innboksen din. Heldigvis finnes det flere metoder for å hente e-post mens du er borte fra hjemmet.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Outlook Away From Home

1 Outlook Express er oftest følger med datamaskiner som kjører en versjon av Micrsoft Windows. Outlook Express har en konto veiviser du kan bruke til å opprette en ny konto.

2 Åpne Outlook Express og klikk på Verktøy-menyen.

3 Klikk på "E-postkontoer. ' Velg "Legg til en ny e-postklient" og klikk "neste"

4 Velg POP3-protokollen. Fullfør brukernavn, passord og ytterligere nødvendig informasjon.

5 Klikk på "Server for utgående kategorien. Skriv inn SMTP informasjon.

6 Klikk på Avansert-fanen og fullføre ytterligere nødvendige informasjonen.

Hint

  • De fleste e-postleverandører har en tjeneste kalt webmail, som gir deg tilgang til e-postkontoen via en nettside som kan kontrolleres fra hvor som helst uten behov for å etablere en Outlook eller Outlook Express-konto.
  • www.mail2web.com er et nettsted der du kan lese, svare på og sende e-post ved å skrive inn din e-postadresse og passord for kontoen din.
  • Hvis du sjekker e-post fra en offentlig datamaskin, må du huske å si "nei" hvis du blir bedt om å lagre brukernavn og passord. For å være sikker, må du bruke sikker pålogging som tilbys på www.mail2web.com. Pass på at du lukker alle nettleservinduer så snart du er ferdig med din e-postkonto.