Hvordan bruke Partition Magic

Norton Partition Magic er et program som lar deg opprette, konvertere, kopiere eller endre størrelsen på harddisk partisjoner for en rekke forskjellige operativsystemer. Laget av Symantec, er Partition Magic bare ett av de mange partisjon programvare verktøy tilgjengelig på markedet, men har tillit og pålitelighet av Norton-programvaren merkevare.

Bruksanvisning

Slette en partisjon

1 Installer programmet på datamaskinen ved å plassere platen i riktig stasjon eller ved å klikke på den nedlastede programfilen. Følg instruksjonene på skjermen for å full laste programmet på datamaskinen din. Start hvis du blir bedt av datamaskinen.

2 Klikk på "Start" -knappen på datamaskinen og deretter "Alle programmer." Finn mappen "Norton Partition Magic" og klikk deretter på "Norton Partition Magic" henrettelse fil.

3 Klikk på "Slett partisjon" på Partition Magic hovedskjermbildet.

4 Klikk på den aktuelle knappen for å bekrefte at du ønsker å slette den eksisterende partisjonen på stasjonen.

5 Klikk på "Apply" fra handlinger vinduet for å fullføre prosessen.

andre bruksområder

6 Opprett en ny partisjon på en eksisterende harddisk ved å klikke på "Opprett en ny partisjon" på hovedskjermen. Dette vil tillate deg å tildele plass for en andre operativsystem eller for spesielle prosjektfiler.

7 Klikk på "Endre partisjon" på hovedskjermen for å endre allokert til en eksisterende partisjon på harddisken mengde plass. Hvor mye plass kan økes eller reduseres avhengig av dine behov.

8 Clone eller spøkelse en harddisk ved å klikke på "Kopier en partisjon" på hovedskjermen. Velg stasjonen du ønsker å kopiere og målstasjonen og alle filer og partisjoner vil være speil avbildes på en annen harddisk.

9 Bli med to eller flere partisjoner i én partisjon på den eksisterende harddisken ved å klikke på "Merge partisjoner". Dette kan være nyttig hvis du trenger mer plass på den primære "C:" stasjonen.

10 Klikk på "Angre" under "Generelt" på tekstmenyen øverst på skjermen for å angre den siste disken endringen du har gjort i tilfelle du gjør en feil.

Hint

  • Alltid sikkerhetskopiere alle viktige data fra harddisken din før du gjør noe partisjon arbeid på stasjonen. Feil kan skje, og data kan gå tapt når angre eller endre harddisk spesifikasjoner.