Hvordan bruke Pattern Maker i Adobe Photoshop 7

Hvordan bruke Pattern Maker i Adobe Photoshop 7


Adobe Photoshop er en leder i grafikk redigering programvare markedet og brukes av mange fagfolk i den grafiske feltet. Det populære programmet har mange enestående funksjoner som lar brukerne generere profesjonelle bilder. En av disse funksjonene er mønsteret maker. Mønsteret maker gjør det mulig å generere et mønster fra et bilde til å bli brukt som et bilde eller som en bakgrunn.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop og velg "Fil" -menyen, og velg deretter "Open" og bla gjennom datamaskinen for bildet som du ønsker å lage et mønster av.

2 Velg "Filter" øverst i Photoshop 7 vindu og deretter "Pattern Maker", som åpner bildet ditt inn i Mønsteret Maker vinduet.

3 Velg Rectangular Marquee i øvre venstre del av vinduet. Deretter kan du bruke musen til å tegne en enkel rektangel rundt mønsteret.

4 Klikk på "Generer" -knappen i mønsteret vinduet for å lage din første versjon av mønsteret. Pattern Maker vil vise et tilfeldig mønster ved hjelp av bildet. Velg "Generer Again" for å lage flere versjoner av mønsteret til du finner en versjon du er fornøyd med.

5 Velg "OK" -knappen for å bruke mønsteret i bildet. Du kan også klikke på "Lagre forhånds Pattern" -ikonet under "Tile History" boksen for å lagre mønsteret som en forhåndsinnstilling.