Hvordan bruke Pinnacle Studio 12

Hvordan bruke Pinnacle Studio 12


Pinnacle Studio 12 er mye brukt programvare som er utviklet for video og lyd redigering. Maste sentrale elementer i redigeringsprosessen, inkludert import av video og lyd, skjæring / trimming klipp, legge ulike spor og legge lyd og stillbilder er viktig å fullføre et videoprosjekt. Eksperimentere med de ulike verktøyene i Pinnacle Studio 12 er den beste måten å forstå hva de kan gjøre for deg.

Bruksanvisning

1 Begynn Pinnacle Studio 12. Klikk på "en Capture" -kategorien og velg fra tre import eller fange alternativer: Videotape eller videokilde, datadisk eller minnekortet og Video DVD.

Velg det første alternativet hvis du har tenkt å ta fra et DV, HDV eller VHS-kamera, eller direkte fra en web-cam. Hvis du har et kamera eller enhet som bruker en harddisk, velger du det andre alternativet. Det siste alternativet er å fange fra en ikke-kopibeskyttet DVD.

2 Klikk på "Video tape eller videokilde" i listen fange alternativer og «Start capture" for å starte innspillingen. Klikk på "Innstillinger" og endre fangst kilde, format og video og audioinnstillinger hvis de ikke er riktige.

Velg harddisken i det andre alternativet "Data plate eller minnekort" hvis du ønsker å importere video og bilder fra denne enheten.

"Video DVD" lar deg velge DVD-platen fra stasjonen og velg filene du ønsker å importere på harddisken på datamaskinen.

3 Klikk på fanen "2 Edit" og på den hvite mappeikonet med bildeteksten "Velg videofiler fra en annen mappe." Velg "Mine videoer" -mappen, eller stedet der du lagrer dine fangede videoer.

4 Dra videominiatyrbilde (r) i den horisontale prosjektvinduet som ser ut som en filmstripe. Dette viser klipp i rekkefølgen.

Dra og slipp et klipp til venstre eller høyre for et annet klipp for å endre rekkefølgen.

Klikk på "Timeline-visning" ikonet under skjermen om vinduet "Storyboad view" som vises frem for å vise egen video, lyd og andre spor.

5 Klikk og dra på den oransje horisontal tidslinje bar for å endre enhet av tidsmålinger vise enten mer eller mindre tid på tidslinjen.

6 Klikk på høyre museknapp på lydsporet for å få opp en meny.

"Legg merke på scrubber location" setter en markør på den oransje linjen. Flytte disse opp eller ned vil heve grensen mellom som markør og den neste. Dette blir effektiv når manipulering av volumet av sporet i forskjellige områder, manuelt fading inn / ut lyd eller demping.

7 Flytt musepekeren til begynnelsen eller slutten av klippet i tidslinjen. Klikk og dra klippet til venstre eller høyre for å forkorte eller forlenge klippet. Det kan ikke forlenges lenger enn den originale videofilen importeres.

8 Klikk høvelen verktøy ikonet som ser ut som en kniv for å spleise utvalgte videoklipp.

9 Klikk på ikonet som ser ut som et kamera. Klikk på mappeikonet for å åpne Windows-menyen. Åpne "Mine bilder" -mappen for å velge bilder. Klikk og dra bildet (e) til tidslinjen.

10 Velg overgangen ikonet (andre ikon nede til venstre). Dra overgangen du trenger til riktig del av videoen sporet eller sekundære visuelle spor i tidslinjen.

Fade-in og fade-out overganger kan legges til lydsporene. Overgang lengde kan forandres ved strekking / krymping klemmen å endre hastigheten av effekten.

11 Velg høyttalerikonet eller treble clef for å sette inn ekstra lyd.

12 Lagre prosjektet.

Klikk på "3 Make filmen" -kategorien.

Velg filtypen: Windows media, AVI, MOV, etc. og forhåndsinnstillingene som påvirker kvaliteten og størrelsen på videoen. Hvis du ønsker å brenne direkte til en DVD, klikk på "Innstillinger" og "Make platen" -kategorien.

Klikk "Opprett fil ..."