Hvordan bruke Pinnacle Studio for å hente en Video Frame

Selv om du kan tilbringe flere timer å ta dagligdagse video med videokameraet, noen ganger en enkelt ramme kan gjøre det hele verdt det. Det kan ikke være en UFO sighting, men du kan trekke noen ramme fra dine videoer og lagre det som en bildefil. Hvis du bruker Pinnacle Studio til å importere og redigere videoene dine, kan du bruke programmet "Frame Grabber" verktøyet til å redde ramme fra en hvilken som helst video på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Start Pinnacle Studio gjennom programmets snarvei på skrivebordet.

2 Finn videoen du ønsker å jobbe med hjelp av Pinnacles "Album" -vinduet. Klikk på mappene innsiden av vinduene for å finne videoen. Klikk på "Folder" -knappen for å endre kataloger.

3 Dobbeltklikk på videofilen du vil spille i Pinnacle Studio "Preview" -vinduet. Bruk "Preview" vindusavspillingskontroller å signalet videoen til den rammen du ønsker å fange.

4 Klikk på "Frame Grabber" -knappen i "Video Toolbox" vindu. Den "Frame Grabber" -menyen vises. Sjekk "Reduser flimmer" boksen hvis den valgte rammen er av en bevegelses skudd.

5 Klikk på "Grab" -knappen i "Frame Grabber" -menyen for å fange den valgte rammen. Klikk på "Lagre til disk" for å lagre rammen til en mappe på datamaskinen. Velg en output mappe for å lagre rammen ved hjelp av explorer vinduet filen som vises, og klikk deretter på Lagre "alternativet.