Hvordan bruke Publisher på Ebay

Hvordan bruke Publisher på Ebay


Når du gjør en oppføring på eBay for å selge en vare, bør oppføringen side ser profesjonell og attraktiv. En måte å legge til farger, skrifttyper, grafikk og andre funksjoner til en liste eBay er ved hjelp av HTML-kode. Hvis du ikke vet HTML, men er enda litt dyktigere med Microsoft Publisher, kan du bruke programmet til å lage polert, attraktivt eBay oppføringer ved hjelp av programmets enkel formatering og vise kildekoden.

Bruksanvisning

1 Hvordan bruke Publisher på Ebay


Åpne Microsoft Publisher. Gå til "Fil" -menyen og klikk "Ny". Velg "Web Sites" fra listen over publikasjonstyper. Velg et alternativ fra "Easy Web Sites." Malen åpnes som en ny Publisher-fil.

2 Hvordan bruke Publisher på Ebay


Klikk på "Avbryt" hvis Website Wizard Easy åpnes. Slett alle, men hovedtekstboksen på siden. For å slette en tekstboks, klikker du på grensen av boksen for å velge den, og deretter trykke på "Delete" -tasten eller høyreklikk og velg "Slett objekt."

3 Hvordan bruke Publisher på Ebay


Skriv inn informasjon om din eBay oppføringen i de resterende tekstboksen. Vær veldig beskrivende, og alltid være helt ærlig. For å endre skrifttype, velger du teksten, høyreklikk, velg "endre tekst," og velg "Skrift". I dialogboksen Skrift, kan du endre skrifttype, stil, farge og mer.

4 Hvordan bruke Publisher på Ebay


Velg "Web Page Preview" fra "Fil" -menyen. Den eBay oppføring åpnes i nettleseren som en web-side. La denne åpne og åpne et annet vindu (for eksempel Internet Explorer).

5 Hvordan bruke Publisher på Ebay


Gå til eBay nettsted i nytt nettleservindu. Klikk "selge", logger deg på, velger du en kategori og legge inn informasjon om oppføringen. I "Beskriv varen du selger" boksen, klikk på "HTML" -kategorien.

6 Hvordan bruke Publisher på Ebay


Gå tilbake til nettleservindu som inneholder Publisher-fil som en web-side. På "View" -menyen, velg "Source". En notepad vil åpne med HTML-koden for din Publisher-fil. Klikk i notepad, trykker du "Ctrl + A" for å velge all teksten, og trykk "Ctrl + C" for å kopiere den da. Gå tilbake til eBay siden, klikk på innsiden av "Beskriv varen du selger boksen", og trykk "Ctrl + V" for å lime inn HTML-kode. Klikk "Preview" for å se hvordan oppføringen vises!