Hvordan bruke Quickbooks til Input Tiende og offergaver

Hvordan bruke Quickbooks til Input Tiende og offergaver


For å overholde de spesielle regnskapsstandarder for kirker, bør tiende og offergaver fra kirkens medlemmer tildeles separate kontoer i henhold til hvor giverne har tenkt for pengene som skal brukes. Mange kirker etablere ulike fond, for eksempel en generell fond, et byggefond og et misjonærfond, som enten er ubegrenset, midlertidig begrenset eller begrenset. Hvis du vil bruke Quickbooks å angi tiende og offergaver, aktiverer klassen sporingsfunksjonen og opprette en klasse for hvert fond. Som du tar tiende og offergaver, registrere donor og fordele donasjon til en eller flere fond.

Bruksanvisning

klasse Tracking

1 Velg "Edit" fra menyen, velg "Innstillinger" og velg deretter "Regnskap" i listen over preferanser til venstre.

2 Velg "Selskapet Innstillinger" og klikk på "Bruk Class Tracking" boksen.

3 Velg "Lister" fra menyen og velg "Class List." Velg "Class" nederst på listen og velg deretter "Ny".

4 Skriv inn navn på klasse - for eksempel ". Generelt Fund" Velg "Next" for å lagre klassen og angi en annen.

5 Sett opp andre klasser etter behov. For eksempel lage "misjonærfond", "Youth Fund" og "Building Fund" klasser. Sett opp en klasse for "pass-through Donasjoner" hvis du vil ha en kategori for tilbud som du passerer på til en annen organisasjon, når den andre organisasjonen bestemmer seg for hvordan de skal bruke pengene. Velg "OK" når du er ferdig med å legge til klasser.

Opptak Tiende og offergaver

6 Velg "donasjoner" fra Quickbooks Hjem-skjermen.

7 Klikk på "Kunde: Job" boksen for å vise en liste over givere og velger donor. Velg "Legg til ny" og fyll ut opplysningene i skjemaet for å legge en ny donor.

8 Velg klasse for donasjon hvis hele donasjon bør allokeres til en enkelt fond.

9 Bekreft eller endre dato for donasjon og velge hvilken type betaling - ". Sjekk" for eksempel, "Cash" eller

10 Klikk på "Item" kolonnen. Velg "Legg til ny" for å legge til et nytt element hvis du ikke har opprettet et element for å spille inn tiende og offergaver. Skriv "Tiende / Tilbud" for elementnavnet og "Generelle Donasjoner" for beskrivelse. Velg "Service" som elementtypen og velger tiende / Tilbudene konto fra kontolisten. Velg "OK" for å lagre elementet.

11 Skriv inn en beskrivelse for donasjon og skriv inn beløpet. Velg fond som donasjon gjelder.

12 Legg et annet element hvis donasjon er å bli delt mellom flere fond og velge riktig klasse for hver del av donasjon.

1. 3 Skriv inn en valgfri kommentar til donor i boksen.

Hint

  • Når du først installere Quickbooks, velg "Kirken eller religiøs organisasjon" som industrien for å automatisk sette opp kontoer som er felles for kirker, for eksempel en Tiende / Offerings konto. De fleste kirker nummerere sine kontoer som følger: Eiendeler - 1000, Gjeld - 2000-tallet, netto eiendeler - 3000-tallet, inntekter - 4000-tallet og utgifter - 5000-tallet.