Hvordan bruke R-Studio Network Edition i Parallels Desktop

R-Studio Network Edition er et kommersielt data recovery program som du kan bruke til å gjenopprette slettede filer fra andre datamaskiner i et nettverk. R-Studio Network Edition kobler til en ekstern datamaskin som kjører R-Studio Agent eller R-Studio Agent Emergency programvare. R-Studio Network Edition kjører bare på Windows. Hvis du har Mac OS X, kan du kjøre R-Studio Network Edition i Parallels Desktop, en virtuell maskin program som kjører Windows på Mac OS X.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Finder" ikonet på dokken nederst på skjermen. Klikk på "Programmer" på venstre side av Finder-vindu og dobbeltklikk på "Parallels Desktop" i listen.

2 Klikk på "Window" menyen øverst på skjermen, klikker du på "Virtual Machines List" og klikk på "Start" -knappen på venstre hånd Windows virtuelle maskinen. Hvis du ikke allerede har en Windows virtuell maskin installert i Parallels Desktop, klikker du på "File" -menyen øverst på skjermen, klikker du på "Ny" og følg instruksjonene på skjermen for å installere Windows.

3 Klikk på "Start" -knappen inne Parallels Desktop, klikk på "Alle Programmer", "R-Studio" og "R-Studio." Hvis du ikke allerede har R-Studio, kan du laste ned og installere programmet (se Ressurser).

4 Skriv inn navn, firmanavn og registreringsnøkkelen i boksene i registreringsvinduet. Klikk på "Kjøp License Online" -knappen for å kjøpe en R-Studio Network Edition lisens hvis du ikke allerede har en.

5 Klikk på "Koble til Remote" -knappen på R-Studio verktøylinjen.

6 Klikk på navnet til en nærliggende datamaskin i listen som kjører R-Studio agent.

7 Skriv inn R-Studio Agent passord for datamaskinen i "Passord" -boksen. La passordboksen tom hvis datamaskinen kjører R-Studio Agent Emergency.

8 Klikk på "Connect".

9 Dobbeltklikk på en disk i R-Studio-vinduet.

10 Klikk i boksen til venstre for hver fil du ønsker å komme i R-Studio-vinduet.

11 Klikk "Gjenopprett Merket" på R-Studio verktøylinjen.

12 Klikk "Local Computer" eller "Remote Computer i Gjenopprett vinduet for å velge datamaskinen som du vil lagre gjenopprettede filer.

1. 3 Klikk på "Select" -knappen, bla til en mappe på datamaskinen, og klikk "OK" for å velge en mappe for de gjenopprettede filene.

14 Klikk på "OK".