Hvordan bruke S-video på en Dell bærbar PC

Hvordan bruke S-video på en Dell bærbar PC


S-Video-port på en Dell laptop kan du vise innhold på en annen enhet som er utstyrt med en S-Video-port. Dette er nyttig hvis du ønsker å vise video fra datamaskinen på en TV, og mange av disse har S-Video-porter. Det vil ta litt av å sette opp, men å gjøre alt arbeidet skikkelig. Dell sender ikke en S-Video-kabel med datamaskiner, slik at du må kjøpe kabel separat.

Bruksanvisning

1 Koble S-Video-kabel til både maskinen og TV. Kontroller at begge enhetene er slått av når du kobler til kabelen. S-Videokabler bruke små pinner og kan være riktig tilkoblet på bare én måte. Unngå å tvinge tilkobling, som kan bøye pinnene.

2 Slå på TV og laptop. Noen nyere modeller kan automatisk gjenkjenne S-Video og konfigurere datamaskinen til å jobbe med TV-en. Still inn TVen til å akseptere innspill fra S-Video-port. Hvis datamaskinen blir vist på TV, er du ferdig. Hvis du fortsatt ikke ser video fra datamaskinen, kan du fortsette å konfigurere Dell laptop.

3 Klikk "Start" og deretter "Control Panel". Velg innstillinger for nettverkskort skjerm avhengig av hvilken versjon av Windows.

I Windows Vista og 7, velg "Utseende og personalisering", da, under "Display" overskriften, klikk på "Koble til en ekstern skjerm." Hvis den ikke vises, klikker du på "søk" knappen. Velg den eksterne skjermen du har koblet til, og klikk deretter på "OK".

I Windows XP, høyreklikk på skrivebordet som er blank og velg "Properties" for å åpne dialogboksen Egenskaper for skjerm. Deretter velger du fanen for skjermkortet (sannsynlig vil det være enten Nvidia eller ATI). Med Nvidia-kort må du velge "nView", "Clone" og deretter "TV Display" fra rullegardinmenyen. I USA, velger du "NTSC"; i Europa "PAL".

4 Test skjerminnstillingene for å sikre at de fungerer. Hvis skjermen er i svart og hvitt kan du ha feil regionale innstillinger (NTSC eller PAL). Prøv å bytte innstillingene for å aktivere farge. Tilgang til innstillingene ved å klikke på "Start", "Control Panel", "Utseende og personalisering" og "Display" i Windows Vista og 7. I Windows XP, åpne skjerminnstillingene ved å høyreklikke på skrivebordet og velge "Egenskaper. "

Hvis det ikke er S-Video vises etter at du har prøvd disse trinnene, så er det sannsynlig at du trenger å oppdatere skjermdriverne. Dell holder driverfiler for nedlasting for hvert system. Finn dem på støttesiden Dell. Gå til Dell.com klikk på "Support" og "Drivere og nedlastinger" for å søke etter driverne for systemet ditt. Last ned og installer driverne i henhold til instruksjonene på Dells nettsted så prøv disse retningene igjen for å bruke S-Video med den bærbare datamaskinen.