Hvordan bruke silikon eller silikon-Free Heat sink

Hvordan bruke silikon eller silikon-Free Heat sink


Bruke silikonbasert eller silikonfrie termisk varmelederforbindelsen ved å påføre et tynt lag mellom prosessoren og varmeleder for å øke den termiske ledningsevnen. Den termiske kjøleribben Forbindelsen sikrer at selv kjøling av prosessoren og fjerner varme flekker forårsaket av små ujevnheter og forurensninger som finnes på overflaten av prosessoren eller kjøleribben. Termisk kjøleribben sammensatte kan forlenge levetiden på prosessorer og er spesielt viktig når overklokking en datamaskin for forbedret ytelse.

Bruksanvisning

1 Klem anti-statisk armbånd er alligator klipp til datamaskinen saken på et sted hvor bart metall viser og stroppen den andre enden til en håndleddet. Slå av datamaskinen og trekk ut strømledningen.

2 Fjern kjøleribben fra CPU ved å trykke ned på siden av holdeklemmen som holder den på plass og skyve slutten av klippet av plast fliken på CPU socket. Skyv den andre enden av klippet av den andre kategorien.

3 Skrap av eventuelle eksisterende termisk kjøleribbe sammensatte på CPU eller kjøleribben med plastskrape. Fukt lofri klut med 91% isopropylalkohol og gni de gjenværende spor av forbindelsen fra CPU og kjøleribbe.

4 Påføre et tynt lag av silikon eller silikonfrie termisk varmelederforbindelse til overflaten av CPU.

5 Trykk kjøleribben holdent ned på toppen av CPU og den faste enden av festeklipset over fanen plastholde og trykk deretter den bevegelige enden av festeklipset over den andre beholder kategorien.