Hvordan bruke SiSoftware å Test en harddisk

SiSoftware Sandra tester omtrent hvert stykke maskinvare i datamaskinen og presenterer en sammenligning av de toneangivende resultatene for å se hvor komponentene står. En av deres tester benchmarks harddisken for lese- og skrivehastigheter og tilfeldig tilgangstider. Resultatene presenteres grafisk, sammen med sammenligninger for topp konkurrentenes modeller, og med tall med et vell av statistisk informasjon.

Bruksanvisning

1 Åpne SiSoftware Sandra og klikk på "benchmarks" -kategorien.

2 Dobbeltklikk "Fysiske disker" under underkategorien "lagringsenheter." En "Skreddersy Rank Motorer" dialog dukker opp, men du kan beholde standardinnstillingene og gå ut av vinduet. Den "fysiske disker" vindu dukker da opp. Du kan oppleve en ventetid som programvaren søker for harddisker og forbereder for testen.

3 Klikk på den øverste rullegardinmenyen, som viser dine harddisker, og velge harddisken du ønsker å teste fra rullegardinmenyen. Hvis stasjonen allerede vises i vinduet, klikker du på dobbeltpilen nederst på skjermen, tredje fra høyre, for å oppdatere og starte testen. Vent som programvaren tester harddisken er "lese" hastighet, noe som er standard test. I det grafiske vinduet, ser for harddisken ytelse i rødt, sammen med andre farget grafer som viser konkurrerende stasjoner prestasjoner. De fullstendige tekst Resultatene er i det nederste vinduet.

4 Klikk på den andre rullegardinmenyen, direkte under harddisk listen, og velg "Skriv Performance" for å utføre denne testen på en rå disk uten partisjoner. Hvis stasjonen du ønsker å teste har data på den, inkludert partisjoner, kan du ikke utføre denne testen. Ellers er utgangsdata lik leseytelse.