Hvordan bruke sitater på Twitter

Når du & rsquo; re lese en bok, nettside eller et blad og et tilbud stikker ut, du automatisk vil dele det med noen. Enten det er inspirerende eller flytte, er en av de beste måtene å nå flest mulig mennesker ved å publisere sitatet på Twitter. Det finnes en rekke måter du kan dele et sitat på Twitter med dine etterfølgere.

Bruksanvisning

1 Kopier og lim inn sitat eller skriv det i meldingsboksen hvis det er mindre enn 140 tegn. Legg en "@svar" av personen som sa det etter anførselstegn eller skriv person & # 039; s navn for å gi kreditt.

2 Besøk TinyURL nettsted (se Ressurser) og lime inn sitat eller skriv det hvis det er mer enn 140 tegn. Kopier levert (og forkortet) lenken i din tweet boksen på din Twitter-konto. Legg en "@svar" eller attribusjon på slutten av linken.

3 Skriv eller lim inn sitat. Hvis det er mer enn 140 tegn, og du må forkorte den til å passe sitat og / eller henvisning, bruke ellipse (& hellip;) for å vise hvor du fjernet en del av sitat.

4 Retweet et sitat noen andre postet på Twitter hvis du finner det interessant. Velg & ldquo; Retweet & rdquo; alternativ i nederste høyre hjørne av den opprinnelige tweet. Du kan også kopiere og lime inn melding med en "RT" (retweet) før personen & # 039; s håndtak med en "@svar."

Hint

  • Inkluder hash tags med sitater hvis aktuelt. Dette vil tillate folk søker etter tilsvarende vilkår for å finne dine tweets og muligens øke dine etterfølgere.
  • Alltid gi navngivelse der det er fortjent. Forsømme attribusjon er en form for plagiat. Du kan bli blokkert og utestengt fra Twitter for slik oppførsel.