Hvordan bruke skum isolasjon rundt Replacement Windows

Ved utskifting av gamle vinduer i hjemmet ditt, vil du sannsynligvis finne at områder rundt vindusåpningen er hul. Dette er fordi begrepet fullisolerte vegger er en forholdsvis moderne en. Ved å fylle disse områdene med skum isolasjon etter at du har fjernet de gamle vinduene og før du installerer nye, kan du spare deg for mye penger i fremtidige oppvarming regninger. Se ditt hjem forbedring butikken for riktig type skum isolasjon å bruke om vinduer.

Bruksanvisning

1 Gå over hver side av den åpne vinduskarmen med hammer for å sikre at det ikke reist spiker eller andre hindringer. Hamre ned eller trekke ut noen negler eller hindringer du støter på.

2 Bruk din hammer til å lirke ut de lange plater på de vertikale sider av åpningen som skjuler vektlommer, eller områder inne i rammen hvor de opprinnelige vindus vekter hengt. Dette vil forlate deg med åpne områder på sidene.

3 Bor hull i bunnen og toppen spenn av rammen med drill og 3/8-tommers bit. Sett tre hull på hver span, en på hver kant og en i midten. Hullene bør gå gjennom overflaten tre og inn i groper utover dem.

4 Spray isolerende skum inn i de åpne vektlommer på sidene, fylle dem til skummet er svulmende av dem.

5 Skyte skum inn i hullene man boret, å fylle de hule områder over og under åpningen. Skyt i skummet før det renner over fra hullene.

6 La skummet satt i 6 timer. Bruk kanten av gips kniv til å skjære av overflødig skum som sitter ut fra overflaten. Fortsett med vindu installasjon.