Hvordan bruke søk og erstatt i PowerPoint 2007

Den nyeste versjonen av PowerPoint har flere funksjoner enn du noensinne kunne forvente. Prøv PowerPoint 2007 og oppdage triks for redigering av presentasjoner. Bortsett fra det, flere programmer arbeide med PowerPoint å finne og erstatte tekst i flere presentasjoner på en gang. Lenker oppdateres raskt på en gang også. Les videre for å lære å bruke Finn og erstatt i PowerPoint 2007.

Bruksanvisning

1 Bruk enkle redigeringsfunksjonene i "Finn" og "Erstatt" for å gjøre noen ordlyden endringer du ønsker i PowerPoint 2007. Dette er den grunnleggende idé om hvordan å finne og erstatte tekst.

2 Se inn i funksjonene til Nedlasting 3K for noe mer i dybden. Det lover å finne og erstatte tekst i flere presentasjoner. Dette er et flott alternativ. Bare skriv inn den forandringen du ønsker å gjøre i "Finn" område. Deretter sette hva du vil at endringen skal være i "Erstatt" link.

3 Stol på PowerPointPipe å finne og erstatte tekst i PowerPoint-presentasjoner. Dette programmet har evnen restart i tilfelle en krasj. Plus, det er Unicode-kompatibel, slik at du kan finne og erstatte internasjonale tegn. Bare følg instruksjonene.

4 Prøv Abacre å gjøre jobben til en lek med sine avanserte finne og erstatte. Den lar deg søke og erstatte mange presentasjoner på en gang, og for å erstatte mange linjer med tekst på søm tid.

5 Ansette noen av produktene for å erstatte hundrevis av linker i mange filer. Prøv linkene oppført i Resources nedenfor. Du har aldri hatt det så bra med PowerPoint arbeid.

Hint

  • Microsoft anbefaler PowerPointPipe til sine kunder.