Hvordan bruke store ikoner i Windows XP

Hvis du har en hard tid å finne dine ikoner på skrivebordet, gjorde Windows det mye enklere for de som ønsker å ha store ikoner som vises på dataskjermen. Her er to forskjellige måter å sette ikonene i en større størrelse.

Bruksanvisning

Bruk Store ikoner i Windows XP

1 Klikk på "Start" -fanen og deretter gå til Kontrollpanel. På den øvre venstre side, klikk på "Bytt til klassisk visning" - det vil bare ta noen få sekunder til Windows går i klassisk visning. I klassisk visning, vil du se alle ikonene som er i dag på skrivebordet ditt.

2 Gå til "Display" og vinduet Egenskaper boks åpnes. Trykk på "Effects" -knappen, og du vil finne 3 bokser allerede sjekket med en grønn mark, så det eneste du trenger å gjøre er å sjekke den første boksen det står "Bruk store ikoner." Trykk på OK-knappen, og klikk deretter på OK igjen på vinduet Egenskaper-boksen. Ikonene vises mye større på skrivebordet ditt.

3 Klikk på noen ikoner som vanlig eller bla gjennom Internett.

Alternativ til Bruk store ikoner i Windows XP

4 Høyreklikk på musen og bla ned til "Properties". Skjermegenskaper boks vil komme opp, så gå til fanen Utseende klikk deretter på "Advanced" knappen og se etter "element."

5 Rull ned i boksen og velg "Icon". Gå til "Size" og velg en større størrelse enn standardstørrelsen, 32, for ikonet. Trykk på "Apply" og deretter "OK". En vennligst vent boks i blått vil vises mens den gjøre de endringer som ikonet fra mellomstore til større.

6 Se de store ikonene på skjermen.

Hint

  • Hvis du ønsker å tilbakestille tilbake til det normale, bare fjern "Bruk Large Icon" boks eller skriv tilbake "32."