Hvordan bruke systemgjenopprettingsdisker

Hvordan bruke systemgjenopprettingsdisker


Når du setter opp datamaskinen, pliktoppfyllende gjort systemgjenopprettingsdisker og setter dem bort for oppbevaring. Nå er tiden kommet til å bruke dem. Datamaskinen nekter å starte, og alt du får er feilmeldinger eller den fryktede blå skjerm. Du trekker ut systemgjenopprettingsdisker, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre med dem. Heldigvis er det en prosess som selv en nybegynner kan fullføre.

Bruksanvisning

1 Sett den første gjenopprettingsdisken i den optiske stasjonen.

2 Start datamaskinen på nytt. Når skjermen ber deg om å trykke en tast for å starte opp fra CD, gjøre det. Dette vil starte gjenopprettingsprosessen fra disken i den optiske stasjonen.

3 Følg instruksjonene på skjermen. Fordi hver datamaskin selskapet har små variasjoner i hvordan gjenopprettingsdisker er formatert, må du følge de spesifikke instruksjoner for systemet. Du vil bli spurt om du ønsker å fullføre en full gjenoppretting eller en reparasjon. Alltid velge reparasjon først, fordi den ikke fjerner alle filene dine, og en full gjenoppretting vilje. Utover det, vil bare meldingene være å endre diskene som anvist.

4 Start systemet hvis den ikke starte automatisk etter gjenopprettingen er fullført.

Hint

  • Dette fungerer for alle versjoner av Windows.