Hvordan bruke Text Tool i Adobe Photoshop

Adobe Photoshop teksten verktøyet lar deg legge til vertikal eller horisontal tekst til et bilde eller lerret. Du kan angi egenskapene til teksten som skrift, skriftstørrelse, justering og farge. Hold lesing for å finne ut hvordan du kan bruke Photoshop teksten verktøyet for å legge inn tekst i dokumentene.

Bruksanvisning

1 Begynn Adobe Photoshop og åpne en eksisterende fil som inneholder et bilde som du ønsker å legge til tekst. Hvis du ønsker, kan du starte en ny tomt lerret som du ønsker å sette inn tekst.

2 Velg "Text" verktøy fra Photoshop verktøykassen ved å klikke på nedre høyre hjørne av verktøyet som er avbildet med bokstaven "T." Alternativene for din tekst vil dukke opp i en pop-up menyen.

3 Velg enten "Horizontal Type Tool" eller "Vertical Type Tool" fra "Text" -verktøyet menyen.

4 Klikk på bildet eller lerret der du vil legge til tekst. Du vil se en blinkende markør når du gjør det.

5 Bruk rullegardinmenyene på "Tekst verktøylinjen" på toppen av skjermen for å velge skriftfamilie, skriftstil, skriftstørrelse og anti-aliasing metoden.

6 Plukk en justering for teksten ved hjelp av justeringsknappene, og klikk på fargefeltet for å velge en farge for teksten.

7 Legg tekst til bildet eller lerret ved å skrive på tastaturet. Teksten vil vises der du plasserte markøren i dokumentet. Hvis du ønsker å endre noen av tekstegenskaper, velger du bare teksten med musen og gjøre de nødvendige endringene på "Tekst verktøylinjen."